0

The Killer Meteors

Jacke Chan! Den moderna kungen av martial arts. Min barndomsidol. En hjälte på duken...eller?
 
 
Beskyddaren Killer Meteorite är en vandrande eremit som får gåvor får sin vänlighet att beskydda oskyldiga. En dag får eremiten erbjudandet att träffa Hua-Wu Bin, en känd tyrann. Hua-Wu är nämligen dödligt sjuk och det finns bara ett botemedel som kan rädda honom. Men botemedelet skyddas av hans fru som har hyrt 4 legendariska vakter som ska skydda botemedlet. Kan Killer Meteorite rädda hans hälsa?
 
 
Det är inte ofta som Jackie Chan spelar ond, men så är fallet då han är Hua-Wu. Hjälte-rollen faller istället på Jimmy Wang Yu's axlar. En man som tydligen medverkade i Master of the Flying Gillotines.
 
Dom 4 vakterna som skyddar botemedlet? Inte mycket att hänga i julgranen. I ärlighetens namn är dom rätt jädra värdelösa. Det finns en del lovande element i filmens början och jag tänkte att det kan vara en sköj upplevelse. Men istället blir det en tröttsam gäspning efter den andra och mycket huvudvärks-framkallande ljud och musik-effekter. Allt var INTE bättre förr. Med andra ord levererar den ingenting och blir oerhört lättglömd. En jävla skam med tanke på de snygga miljöer vi bjuds på.
 
1,5 av 5 guldkameror.
 
Robin