0

Psych The Movie

Tv-serien Psych gick direkt till hjärtat när jag var yngre. Måste varit gymnasiet. Den klantiga huvudrollen som låtsades vara medial bara för han var bättre på att lösa brott än polisen. Kul koncept. Men...filmen...visade en annan mörkare sida om min dåvarande...dåliga humor.
 
 
Shawn och Gus lever livet 3 år efter tv-serien slutade. Dom har öppnat upp företaget Psychpransisco (uttalas psychfransisco) och dekorerat den som en inspelningsplats för filmen Gremlins. Men det går dåligt ekomomiskt för gänget. Helt plötsligt får dom ett nytt jobb då polisen i Sanfransisco behöver hjälp. Den onda gangstern Duke har skjutit en polis och hotar polischefen.
 
 
Att kalla filmen tom på innehåll är som att säga att du får cancer av att dyka ner i en kärnreaktor på ett fredagskvälls-dopp samtidigt som du kar Corona. Zachary Levi spelar skurken Duke och gör det med brittisk accent. Han påminner liiite om David Bowie och detta "skämt" ska alla påpeka genom hela, jävla, filmen.
 
 
Jag ville minnas att TV-serien var ganska smart. Men jag kan ha helt fel. Däremot känns inte filmen intelligent eller bra någonstans. Action-scener håller inte. Humorn består av att Shawn typ trillar på sina egna fötter var femte minut och bokstavligen talat stjäl mat från sin bästa polare. Eller att dom ska dra utdragna "skämt" till varandra som bara agerar som pinsamma bromsningar i storyn.
 
 
Det enda kul under hela special-avsnittet är en twist i slutet som bjuder på lite krossat glas och pang-pang. Men det tar ju slut där så....THE END?
 
Nä, detta håller inte alls i mina ögon. Fyfan. 1 av 5 guldkameror.
 
Robin