0

The Last Sharknado: It's About Time

Asylum Films är lite som Norrmänn-historierna. Eller Alla Barnen skämten. Dom pågår för länge och får ett eget liv som man inte kan avsluta. Jag har bara sett Sharknado 1 och 2...och nu är jag på den sista delen...för jag orkar inte plöja genom hela skiten.
 
 
Fin har hittat någon tidsmaskin och hamnar i förhistorisk era med dinosaurier. Här upptäcker han att han kan hitta den ursprungliga hajtornadon som satte hela världen på spel...och tydligen rev sönder hela jorden i förra filmen? Genom att åka från tids-era till tidsera och besegra tornados...Wow!
 
 
Genom filmens gång får vi se tidigare ansikten. Vissa som tydligen skulle ha varit döda...men inte är det för...Sharknado? Och egentligen händer inte mycket mer än att visa medeltiden, framtiden, Merlin och en massa skumma saker som ska blandas ihop med haj-tornados. Lite som ett spel där man besegrar en boss och drar vidare till nästa bana.
 
 
Skämten haglar till höger och vänster. Det nämns Sharknado Sisterhood...som tydligen är ett kvinnoskap som ska besegra Sharknados...och i framtiden finns robothajar och folk har fenor på huvudet.
 
Det enda som var jävligt flummigt var att Gary Busey sitter i en bar i slutet...och säger typ bara en mening. Han ser bokstavligen talat ut som att han är statist vilket är jätteflummigt att lägga på honom.
 
1 av 5 guldkameror.
 
Robin