0

Endgame

Välkommna till Italien. Där saker såsom "budget" och "kvalitet" är skitsnack. Kan man peppra en film med wanna-be Blade Runner soundtrack så kommer man långt!
 
 
10 Maj 2025. Inte bara min 33dje födelsedag. Utan även dagen då den stora TV-sensationen Endgame drar på med ett strålande avsnitt! Denna gången ska "jägarna" jaga fatt på Shannon. Och han är mästare på att besegra dom som försöker jaga honom. Efter denna duell, som han klarar av relativt enkelt så springer Shannon på en nunna (eller nått) med psykiska krafter som vill att Shannon ska hjälpa honom frakta oskyldiga mutanter "över gränsen". Vad innebär det? Nevermind, vem bryr sig. Det har gått ca 15 minuter och filmen ändrar helt fokus från Running Man ripp-off till en Mad Max-rip-off.
 
Under filmens gång peppras uteliggare till slarvsylta medans Shannon jagar fatt på några random folk han känner som vill åka med i deras fula van för att frakta flyktingarna. På sätt och vis påminner filmen om Neon City med Michael "muddafukking" Ironside i ponytail. Dvs, några folk ska resa och på resan blir det action.
 
George Eastman hade troligtvis inte tillräckligt med b-filmer på sitt CV. Så han tryckte med Endgame också när han ändå höll på!
 
Avengers i all ära. Men när dom gjorde deras version av Endgame så var effekterna inte lika överygande som denna post-apokalyptiska pärla! För vad i hela världen kan ersätta en skallig gubbe med silverfärg över hela kroppen och påklistrade "fiskgälar" som mutant? Nä, tänkte väl det!
 
 
 
Det var jävligt uppfriskande att se en total b-rulle som dessutom finns tillgänglig på Youtube. För var skulle vi annars hitta sånna här innehåll? Vi får Stranger Things vibbar mot slutet också, vilket var kul som fan.
 
3 av 5 guldkameror
 
Robin