0

Night of the demons

 
3 år efter Demons från Italien släpptes löst kom en amerikansk film med liknande element och kan vara en av få gånger Amerikaner snor från italienska och inte tvärtom (strunt i giallo genren tyst, jag kommer slåss om detta). Det är Halloween night, Alla kidsen spelar spratt förutom Judy för hon  .... var jävligt moody eller något, hon är den enda som vill hjälpa den sönderetade gubben i kvarteret. Judy ska dock på fest med sin kille men hennes ex gäckar henne fortfarande och mutar Judys bror för att få veta vart denna fest är så han kan ...crasha det. De som håller i kalaset heter Angela och Susan och de har en plan att skrämma skiten ur sina polare.
"Are you dating her for her personality, or because she has big cha-chas?"

Det dröjer väldig lång tid innan de anlänande parterna anländer till party stället, Ett hemsökt hus där legenden talar om en mord/självmordsakt i sann Amintyville Horror anda.och huset är redan dekorerat med kistor, spindelnät och såklart, ÖL! Nu jävlar ska det festas. Mitt i festen hittas en spegel som ovisst för festen gäster innehåler onda krafter så håller Angela en seans som väcker demoners onda krafter till liv.
"The party just begun"

Night of the demons.... är en amerikansk version av Demons fast med mer vampyr element än Zombie element då dessa demons inte syns i spegelbilder. Mycket mer Ass shots i denna, 10 minuter, 2 butts, nice, tjej rumpor då asså men dessa är tyvärr inte värt den sega uppbyggnaden och fake scares gallore, rätt så b-karaktärer och skådisar som förutom typ 2 stycken inte gjorde mycket mer, och det enda de mest kända skådisarna är ifrån Dallas och return of the living dead, the circle is complete. Filmen är medioker, heck, vill du se en bättre version se både Demons 1 och 2, Men Night of the demons skiner i sin mediokerhet tillskillnad från andra filmer, det är en härlig filmkvälls film där man kan öla, skratta, snacka tillbaka till och genuint ha en kul stund med om man är med rätt sällskap, Den bjuder på småläskiga stunder, coolt smink och häftig atmosfär, man får allt man ber om men tyvärr inget annat men detta tyvärr är endå positivt i sig,  Vill du endast ha monster action och ingen uppbyggnad får du vänta väääldigt länge då det endast börjar bli intressant på monster fronten nästan 50 minuter in i filmen. Men är du ute efter en 80-tals rulle med grova å coola effekter, ett kusligt hus, nakna tjejor och nöjer dig med en i mängden. Night of the Demons får 2,5/5 Guldkameror. Den största besvikelsen är att filmen inte har något minnesvärt soundtrack eller låt som man kan identifiera med filmen.
 
Markus