0

Extraterrestrial

 
Vi har pratat om besök på andra planeter, skepskiftande besökare, livssugande besökare och vänliga besökare. Men vad sägs om...gråa besökare?
 
 
En kvinna försvinner mystiskt i en telefonkiosk i filmens intro. Hon antas blivit "uppsugen" med kiosken upp i himmeln. Senare träffar vi på våra huvudroller. April och hennes pojkvän ska rensa upp en gammal stuga i skogen och hennes jobbiga pojkvän har bjudit in deras kompisar för att ha lite mer sällskap. Det blir festande i stugan och allt verkar frid och fröjd, tills dom ser en komet krascha. Bara det att kometen ser ut som ett UFO....
 
Så börjar filmen som senare blir en slasher-rysare där en grå och lång klassisk gubbe från rymden terroriserar ungdomarna i stugan. Och...det är också det enda unika. Visst, fotot är snyggt och vissa effekter är jävligt bra. Men karaktärerna är tråkiga som trästockar och gör inget särskilt kul med deras klyschor. 
 
 
Dom springer däremot på en cannabis-odlande Michael Ironside (undra varför jag såg filmen) som har en gård där han odlar cannabis och pratar om sina galna utomjordiska teorier. 
 
Filmer låter bra på papper men faller platt. Mest på grund av hur jävla tråkiga karaktärer vi får. Och hur tråkigt förutsägbar filmen är. 
 
1 av 5 guldkameror.
 
Robin