0

Tre Gömda Pärlor: Hatade Serietidnings-filmer

Serietidningar! Det är ju filmvärldens mecca. Och tyvärr finns det filmer baserade på serietidningar som INTE är så populära. Som ni vet har jag konstiga åsikter så här är 3 filmer alla HATAR men jag gillar på temat filmer baserade på serietidningar.
 
 
Howard The Duck
Vi vet ju alla att Markus älskar Howard The Duck. Själv så är jag ingenstans nära att gilla den lika mycket. Men jag tror de flesta som hatar filmen aldrig sett den! För visst är den extremt ostig i sina skämt, men den är samtidigt väldigt självmedveten. Det är bra action, snygga retro-effekter och överlag en skön popcorn-film.
 
 
Ironman 3
Jag tror inte ens Markus gillar den så mycket. Generellt verkar alla vilja ignorera Ironman 2 och 3. Jag tycker båda är bra. Ironman 2 har självklart större svårigheter och är överlag en röra. Ironman 3 har däremot en tematik och jag gillar mest Tony Starks personliga svårigheter i filmen. Blanda in coola action-scener också, så har vi en Ironman film jag gärna återbesöker.
 
 
Batman and Robin
En film jag gärna vill se igen och recensera här. Men jag har sett den ganska många gånger och mitt minne är relativt fräscht. Urdåliga one-liners från Mister Freeze, löjliga leksaker som Batman och hans polare Robin använder. Den är ostig och så extremt fånig att jag älskar den! 
 
Robin