0

Inlägg 2000! - Miami Connection

2000 inlägg på FilmFett! 2000 otroliga recensioner på allt möjligt och detta firas med en speciell...väldigt speciell recension.
 
 
En knarkaffär går åt helvete när ninjas dyker upp och slaktar skurkarna. Sedan kör de bort på deras motorcyklar till deras ledare. För ninjas...världens bästa och tystaste vapen, använder såklart motorcyklar. Rockbandet Dragonsound spelar deras hitlåt Freinds Forever på en lokal och en av vännerna dejtar en vacker donna. Hon råkar däremot vara syster till en droghandlare! Som är våldsam och vill döda rockbandet av inga somhelst anledningar.
 
"Friends through eternity, loyalty, honesty.
We'll stay together, through thick or thin.
Friends forever, we'll be together."
 
Miami Connection skrevs, producerades och regisserades av huvudskådisen Y.K Kim. Han är en jävel på att slåss, vilket tyvärr inte kan sägas detsamma om hans engelska. Att se en korean som är helt oförmögen att kunna prata, ha monologer får mig att pausa filmen och garva hårdare än jag gjort på år och dagar. 
 
"My mother was Korean, and my father was Black American. She gave me this picture when she was real sick. I was only nine years old."
 
Hela filmen dränks i en siraps-tjock utfyllnad av Taikwondo-träningar, montage med låtar som Against The Ninja, ett samtal om släkthistorik och en lektion i hur man gör en data-animerad cirkel på ett universitet. I filmer som The Room kan utfyllnad ibland bli bisarra, men ganska långtråkiga. Här är allt omedvetet komiskt på helt nya nivåer.
 
Miami Connection är en underhållande film, men ingen personlig "så dåligt så den blir bra" favorit.
 
3,5 av 5 guldkameror.
 
Robin