0

Severance

Ett professionellt team som sysslar inom vapenindustrin ska åka på en resa i Bulgarien. Eller det skulle lika gärna kunna vara Syrien, för chefen har själv ingen koll på vart dom ska. Under bussresan får vi träffa klassiska stereotyper. Den enda mörkhyade snubben som chefen smörar för. Gordon, som smörar för chefen. En kvinna alla vill ha sex med och en feminist som alla tycker är jobbig. Steve är bäst dock. Han är en vuxen man som beslutar sig att röka på och äta mushrooms framför chefen som inte bryr sig.
 
Bussen tvingas stanna för ett träd blockerar vägen, så teamet får sammarbeta för att hitta sin väg till stugan. Woops! Stugan ser visst sämre ut än Markus nylle efter Mexikansk brottning. Men gänget sover över i rucklet och allt verkar relativt okej, tills de plockas, en och en, av maskerade, brutala mördare.
Perfekt omslag!
 
Severance är skitig, blodig och rolig! I samma stil som Cabin in the Woods och Dale and Tucker Vs Evil. Brittisk humor fungerar perfekt till ett sådan klassiskt slasherupplägg och filmen är ändå ganska brutal ibland. Jag älskar dom hallucinationer Steve får av sig själv. Eller hur jävla skum Gordon är som person. Eller chefen som är mer fyrkantig än Markus limbo-dans.
Våra offer...eller hjältar.
 
4 av 5 guldkameror. It's a blast! Och detta håller Markus med om!
 
Robin