0

Zombi 3/ Burial Grounds: Nights of Terror/Zombie Dead

Det är så sorligt, jag har tagit alla bra Zombie rullar från italien jag känner till, City-och Hell of the Living Dead och Beyond medans Robin roffade åt sig Zombie Flesh Eaters och Zombie Flesh Eaters 2. Vad ska jag skriva om nu? Svarta nazister? Stora spindlar? Eller nej! Jag har ju en till Zombie rulle från Italien! En av de där filmerna som marknadsför sig som ännu en Zombi uppföljare med namnet Zombie 3 fast den egentliga titeln är Burial Grounds Nights of Terror. Visst den är dum och dålig men vi har en dvärg (på 26 år) som spelar 10 åring som biter av sin mamma bröst och låter som han är 35.

 Why is my pants wet?......PS: Han ska vara 10 år för när såg inte du en 10 åring som såg ut såhär senast?

En gammal gubbe tror sig ha hittat något stort! Han har gjort ett genombrott i sin forskning han går ner i en grotta full av kistor….som han råkar ha i sin bakgård…Okay, jag har en hängmatta på min bakgård men antar att detta är helt okay det med. Gubben börjar gräva nere i grottan vilket utlöser en gammal förbannelse och mannen attackeras av zombies. En oviss tid senare kommer gubbens familj på besök, de tror han fortfarande lever. En av dem är Gubbens son George som har en mycket kuslig unge Michael (Som egentligen är en 30 årig dvärg vars röst görs av en 30 årig man som försöker låta som en pojke) En av gästerna har en ”baaaaad feeling” om platsen de befinner sig på, varför? …..magkänsla? Gästerna väntar på gamlingen förgäves och börjar spexa runt i hans hus och hans gård.  Zombie männen från gravplatsen förflyttar sig över jord och attackerar kvinnan med den dåliga magkänslan och hennes pojkvän mitt under nup-dags. Helt plötsligt svämmar det stora huset med zombies!

 ”you look just like a little whore…but I like that”

Vad som följer är typ 30 min av folk som flyr från zombies och handlingen står rätt stilla fram tills de låser in sig i ett hus men då blir det ännu segare då de mest går runt och pratar om hur de ska komma därifrån och sätt att besegra zombiesarna på och ibland blir en av dem middag.

 GEORGE BY GOD! THAT'S YOUR MOTHER!! NO! STOP! BAD GEROGE! BAD!

Wow Den DVD utgåva av Burial grounds jag har försöker inte ens dölja att den försöker vara så lik Zombi som möjligt, DVD menyn spelar en av de mest spelade låtarna ur Fulcis mästerverk. Titel skärmen säger bara Nights Of Terror, verken Zombie 3 eller Burial Grounds och maskerna är skit fula… seriöst det är masker zombiserna har på sig, inte något smink, bara stela masker. Det skulle vara lättare att få ut ett ansiktsuttryck från en mikrovågsugn än dessa masker. Burial Grounds var även Cinema Snobs första review så oå det sättet är Burial Grounds riktigt viktig antar jag… Hade det inte varit för denna hade väl Porno Holocaust varit hans första (Ja den ska jag också recensera någon dag). Söker du bra musik bör du inte se denna…..och deras bästa låtar är stulna från andra filmer. Klippningen är också riktigt jävla dålig som då Janet fastnar i en björnfälla, först ropar hon efter hjälp, då får vi en mycket snabb klippning till då Edgar hjälper henne, i nästa klipp kommer han fram till henne och börjar hjälpa henne….  Dåligt klippt, dåligt dubbad, dåliga monster och dålig men trots alla dess fel är Burlal Grounds inte en av de sämsta filmer som skådats. Atmosfären är trevlig och en del special effekter är välgjorda, filmen är så dålig att den blir bra, inte alls i stil med the Room eller Howard the duck men Peter Barks skådespel som 10-årige Michael med den oändligt fula rösten gör nästan filmen sevärd bara det. Burial Grounds Nights of Terror får 1/5 Guldkameror. Vill du se en dålig men endå underhållande zombie film, kör med Zombie 4, after Death istället.

Markus