0

Thankskilling 3

Så istället för att göra Thankskilling 2 gör vi Thanksgiving 3, varför då undrar ni? Det finns ingen 2a, Thankskilling 3 är uppföljaren till orginella Thankskilling. Den kallar sig själv den enda filmen som hoppat över en uppföljare.
" You lost my dick???"
Vi börjar ute i rymden där våran favorit kalkon skjuter en austronaut i bitar för att senare berätta att detta är en del av Thankskilling 2 som det nu endast finns en kopia kvar...och kalkonen vill ha den. Under ett rätt så cool intro får man se 2 personer i gasmasker bränna allt som har med Thankskilling 2 att göra medans industriell musik spelas. En alien och hans mask kompanjon hittar resterna av dvd filmerna och informerar direkt kalkonen(Har han ens ett namn?) men helt plötsligt tar det hus i helvete när vi får se hur kalkonen har det hemma i stil av en sitcom. Tillvaron förstörs dock när nyheten om att ThanksKilling som helt och hållet filmats i rymden aldrig att visas igen så kalkonen dödar sin fru och tillsammans med sin sån ska de gå ut och hitta en kopia av filmen. En Jim Hansen mupp hittar en kopia av filmen i soporna och hänger med Uncle Donny, mannen bakom Pluck Master 300, en maskin som gör de allra bästa Thanksgiving kalkonerna.  Vi får hänga med till Uncle Donny där han bor med sin vänn, som är besatt att bli säkerhets vakt och hans senila mamma som är besatt att bli hiphopare. Men kalkonen offrar sin son som då söker sig till filmen och med sig kalkonen. Kan ThanksKilling 2 få chansen att återvända till filmhyllorna? Kommer kalkonen förstöra ännu en Thanksgiving?

Förutom att vara en mycket mycket lustig film har den mycket större produktionsbudget än innan och ser mer ut som en högbudget youtube film än en mycket sketen och låg budget indie-film. När allt ser ut som att vara över kommer Kalkonen tillbaks som franken-turkey,tillsammans med an arme av kalkon zombies,  en kul tvist. Extra kreds för att de fick muppen att kunna blinka och gjort en humorisk mask till farmorn. Men i kort så är Thankskilling 3 snäppet bärre än sin föregångare men endå inte lika bra som andra bra dåliga filmer. Vissa av kalkonens dialoger är humoriska men de är nästan det enda som framkallar fnitter.  Thankskilling 3 får, likså sin föregångare  1,5 av 5 kameraformade pumpor.
 
Värt att nämna är att jag absolut inte gillar kalkonens röst, den passar absolut inte
Markus