0

top 10 sämsta filmer från 2010-Talet

Nu har Robin avslutat sin lista på de bästa filmerna som kom ut detta årtionde, såklart ställer jag (Markus) upp med de sämsta i min alldeles egna lista innan jag avslöjar min bästa lista so here we go
 
10. Hangover part 3
Hur vågar de testa något nytt? Fast hur vågar de endå bara vara en kopia på de andra 2?....ja det finns inget sätt man hade kunnat vinna med Hangover 3, Utan det hade bara varit att lägga ner serien efter del 3. John Goodman är bra i den dock men Ken Jong äger denna filmen och det är aldrig något bra..
 
9. Avatar The Last Airbender
Vad kan jag säga? MAn kan inte göra en serie så briljant som Avatar The Last Airbender på 1,5 timme, det krävs en säsong.... Inte så mycket mer att säga om filmen, jag är ett stort fan av serien som blev djupt besviken av filmen och jag var långt från den enda.

 
 
8. Hobbit: Smaugs Ödemark
Oh Peter Jackson, du brukade vara cool mannen men den här filmen var något du kunde skippat.  Bilbo och gänget fortsätter och vi önskar att de bara dog, ingenting spelar roll, alla vet vad som kommer hända och det "tappra försök" att göra karaktärer djupare misslyckas värre än Robins hemgjorda dass
 
7. De Otrogna
En scetchfilm om olika folk spelade av snubben från The Artist och några icke värdnämnda, allt de gör är dåliga sexskämt som inte ens hade passat i Movie 43, seriöst, Movie 43, en av de filmer som sägs vara bland de sämsta någonsin är mycket bättre än denna... Inte ett enda garv, inte ett enda fniss, inte ett enda, den här filmen gör att du känner dig tom.
 
6. Men in Black International
Men In Black är en cool iflmserie, visst del 3 är knappt sevärd och del 2 är stor nostalgi bånge för mig men International...är......SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMST, det var en syssla att se den här filmen, jag lovar att jag laddade ner den för hade jag betalat pengar för skiten hade jag hängt mig för en människa som spenderade en korna på det här förtjärnar inte att känna till ordet ekonomi.
 
5. Batman Vs Superman
På tok för lång, på tok för lite men endå för mycket då man försökte göra typ 5 marvel filmen till priset av en. MArvel bög ropar du säkert men herre min get vad trög filmen var och är något jag ångrar att jag såg. Robin och jag var enade, Filmen var ett misstag och att se den var ett av 2010-talets största misstag vi som filmälskare gjorde.
 
4. Jurassic World: Fallen Kingdom
Här: Läs min review, jag vill inte ens nämna filmens titel mer än jag behöver http://filmfett.se/2019/march/jurassic-world-fallen-kingdom.html
 
3. That's My Boy
Jag var tvungen att använda en Adam Sandler film, annars hade nästan alla hans rullar varit med på listan men den värsta av dem är helt klart That's My Boy, en oerhört äcklig film som sätter en träpinne i komedins lik och något jag hade glömt att jag sett men blev påmind om nu inför denna lista, ush!

 
 
2. Hellraiser Revelations
Hellraiser Ush och Fy är ett lätt byte, ingen budget, ett tappert försök att bara hålla kvar en ägodel och de sket bokstavligt talat i hur slutresultatet blev och det märks verkligen. Hellraiser 9 är en symbol för corporate greed och att folket som jobbar med filmer ibland inte älskar filmer utan bara att lura folk på pengar, att filmen är bland de värsta någonsin hjälper inte heller.
 
1. Hobbit femmannaslaget
Aldrig någonsin har jag varit så nära på att lämna en biosalong, det börjar med att de dödar Stephen Fry, men tyvärr fortsätter filmen och blir en total katastrof i både manus, effekter, karaktärsutveckling, påtvingade kärleksdraman som gör att man spyr och ae, Hobbit är den enda filmen på hela listan jag helt ärligt kan säga inte hade någonting bra i sig, I That's my Boy spelades kiss i en minut, i De Otrogna var vissa av tjejerna snygga, I Batmn VS Superman fick vi ett par minuter cool fighting mellan 2 ikoniska karaktärer men här? INTE ETT SKIT. Hobbit serien har helt klart varit bland de sämsta filmer dessa år och del 3 är ett piss avslut till en riktig skitserie.
 

Markus