0

TMNT

Då var vi här, den sista TMNT filmen som filmfett inte tidigare sett...eller ja Markus, det är jag som sett och skrivit reviews på alla Teenage mutant ninja turtles filmer och även serier....kommer jag se nya? Testa iallafall men hur är den här animerade filmen från 2007 TMNT är pensionerade, de jobbar me dolika saker, Mikey är barnkalas clown, Donatello är tech support och Ralph är hemlig superhjälte och Leo...Leo är i sydamerika och lär sig om att bli en bättre ledare. April O'Niel skickas di då det är gerilla. Innan vi får se filmen får vi en gammal legend om en krigsherre som typ öppnade en portal, blev odödlig, släppte lös 13 monster in i vår värld, hans trupp blev till sten och holy shit detta är skittråkigt, ge mig ninjas!  Aril får inte hem Leo å ringer sin typ pojkvän Casey å vi får veta att April skaffat en stor staty åt en rik antiksamlare (HINT TO THE FUCKING HINT) och detta är den 4de de har samlat in...ja det är soldaterna som förvandlades till sten.
"I must have hit my head really hard. I'm seeing giant turtles!"

Så tydligen, de där 13 monstrerna är på väg till New York för att skapa kaos å den där rika snubbem som April jobbar åt, Mr. Winters anställder The Foot, Shredders gamla arme som nu styrs av hans dotter då Shredder dog i Secret of the Ooze, denna film följer orginal trilogin. Hur som helst, Leo återvänder till New York å tillsammans ger sig alla Turtles ut på Monsterjakt för ju längre monstrerna är i New York, desto större röra ställer de till med.
"I have nightmares about birthday parties."

Ush, vad ska jag göra nu när jag inte har en enda TMNT film kvar att se.... ska man försöka sig på Los Tortugas Pinjas? Porrparodi från argentina men men nu snackar vi 2007 filmen...fan vilken tråkig berättelse, det är en ny skurk med magi inblandat, inte vetensap som skapat alla andra skurkar och det är lite underligt.....men skurkens röst görs av Patrick Stewart så helt förjäklig är han inte. Så filmen är 2007, samma året vi fick Spider-man 3 och året innan svarta riddaren rider igen och har alla de hetaste låtarna från 2005, jag kollade upp det Billy Talents låt red flag som var en av få låtar jag kommer ihåg från den tiden är från 2005. Filmen har humor och okay manus ibland, storyn och krigsherren är tråkigt deluxe och monstrerna från en annan dimension är inte så kreativt  designade men filmens bästa stunder är när turtelserna är turtles och bara kickar röv å umngås samt den bästa konfrontationen mellan Raph och Leo angående deras ledar komplex (båda är lite rivaler mot varann då båda får för sig att de är ledaren) som endast gjorts bättre än detta i 2012 serien men i denna film görs det bättre än någon annan film.  Vem som är skruken? Uppenbart, och färgschemat är tråkigt och animationen är bra men är lite odaterad, speciellt människorna. Aja Filmen har mycket bra och mycket dåligt, till å med Casey får en go subplot.  Also, Holy shit Mako ger mig Avatar the Last Airbender vibbar då han var rösten till Iroh och nu Splinter. TMNT är jäkligt bra men endå inte finslipad och får 3/5 Guldkameror, se den den är inte sämst i serien, men långt från bäst. Also, Splinter ser på Gilmore Girls..
 
Markus