0

The thing with two heads

Ray Milland spelar en rik gammal gubbe, grinig, rasistisk och paralyserad som förberett sin död noga, han har forskat i många år hur man sätter dit huvudet på en annan människa, så får man ett tag 2 huvuden och sedan ska det första huvudet tas bort, han har testat på en gorilla och hans plan är att hans huvud ska byta kropp när hans domendag är kommen.Maxwell som han heter ska avsluta operationen men gorillan flyr hela vägen in i en mataffär där han fångas in....lite onödigt sidospår. Hur som helst, sen nekar han en ung negro ett jobb på sitt sjukhus pga sina rasistiska påbror men enligt lagen måste den unge mannen få jobbet. Maxwell är snart döende och får då tillstånd att använda den senaste och färskaste kroppen från dödscellen vilket godkänns och Maxwell får en ung mans kropp....mannen råkar dock vara en gigantisk svart man.
Om de lyckades få en hunds huvud at tleva utan kropp i 50-talets Sovijet (seriously, look that shit up) så kanske detta kan vara möjligt....bara det att det gjordes bättre i Crank 2

Operationen lyckas galant, tills då Maxwell vaknar och ser sin större, svartare ryggradskamrat blir han sur, och den fången som han nu delar kropp med, som heter Jack föressten blir förtvivlad och sövd. Värre för Maxwell blir det då den enda som vet hur man löser detta är den svarta doktorn han tidigare avvisat pga sin hudfärg. Hur ska det nu kunna bli värre för Maxwell? Vad sägs som om att Jack flyr sjukhuset då när Jack är vaken är det han som är dominant men när Jack sover så är Maxwell huvudet som styr. Jack har en vandetta dock då han är oskyldigt dömd och nu har Maxwell inget val att hjälpa honom lösa sitt eget brott.
Ray Millard valde skumma filmer på äldre dagar, på tal om inget, kuk jag har inte sett Frogs denna sommar...

Yo! Varför i ballen tar det hela 30 minuter innan operationen ens börjar? The fuck Film?? Vad är det med Ray Millands filmer han gjorde på äldre dagar? Frogs, denna, X the man with X-Ray eyes är underhållande bortom gränser men är denna något bra?....den förtjärnar iallafall inte titeln som en av de 50 sämsta filmer någonsin ....det gjorde ju dock inte Howard the Duck heller men på The 50 Worst Movies Ever Made dokumentären är den. Skämtet här är att rasisten är nu kopplad på en svart man och oh vad skämt som slängs runt om ras och ja, vissa är lite kul men det är ingen bra komedi... mest att premiset är lite kul och har blivit kult förklarat och ja, när transplationen och jaktscenerna börjar är filmen b-films guld men fram tills dess är den seg som satan. Det är även kul att en av Rick Bakers första jobb inom film var ett så dåligt då det är lite störande hur uppenbart ofta man byter från den riktiga Ray Milland till ett låstashuvud. Ray Millard ....sorry att jag är ofokuserad jag är bara så jävla sugen på subway just nu.....jag ska fan skaffa mig en... vad har detta med reviewn å göra? Inget men jag har redan nämnt det bästa och nu förtjärnar jag en belöning ....men klockan är mycket å jag jobbar imorrn... det är fan svårt att skriva när man har mat på tanken. The Thing with two heads får Kyckling bröst/Spicy Italian med extra majonäs.
 
Markus