0

Happy! Säsong 2

Livet fortsätter för Nick Sax efter att han mördade psycho-santa som kidnappade hans dotter. Och nu försöker han leva ett ordentligt liv som fadersgestalt. Skurken som var huvudet för kidnappningen i förra säsongen, har nya planer på att "göra påsken stor igen", vad det nu innebär. Och seriemördaren Smoothie tvingas leva med ett nytt öga som tillhört en hare medans han planerar att komma nämre Nick Sax för sin hämnd.
 
How the hell's anybody supposed to keep their head above water in this stinkin' town without killin' people?
 
Som ni märker så är säsong 2 väldigt uppdelad i olika karaktärer och deras öden. Inte så mycket sammanhållning som förra säsongen. Och jag har svårt när en massa bi-roller ska få så mycket screentime. Det kan bli lite för mycket fluff och för lite raka rör. Det enda den lyckas utveckla ordentligt är traumatiserade Hailey och sociopat-psyckopaten Smoothie. Sistnämda är fortfarande utmärkt spelad av Patrick Fischler. Han är överlag höjdpunkten i serien.
 
Smoothie!
 
Det sämsta avsnittet var nog när Nick Sax precis bråkat med sin låtsaskompis Happy och blir drogad och hallucinerar ett helt avsnitt. Låter kanske kul, men tyckte bara det blev utdraget. Däremot blir serien bättre när han beslutar sig att sparka röv igen och det blir rent ut riktigt spännande i finalen.
 
 
Tyvärr höll den inte måttet trots en del cameos. Den bästa var Jeff Goldblum. Säsongen avslutas perfekt...men tyvärr blev säsong 3 inställd. Vilket suger då dess cliffhanger hade kunnat göra 3an så mycket bättre.
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin