1

Happy! Säsong 1

Tv-serier är något som ingen av oss är bra på att täcka på FilmFetts redaktion. Vi städar redaktionen oftare och...tja...jo...det luktar lik här. Så därför tar vi huggande tag med tv-serien Happy! För vem fan vill städa?
 
Christopher Meloni gör en jävla prestation som Nick Sax.
 
Nick Sax är en alkoliserad, knarkande f.d snut som numera är lönnmördare. Och han har precis varit med om en nära-döden-upplevelse. Men så vaknar han och ser...en blå, jätteglad, flygande enhörning. Detta fantasifoster tillverkades av 11-åriga Hailey. Och när Hailey kidnappades skickade hon ut sin osynliga låtsas-kompis (Happy) att leta reda på Nick Sax, som faktiskt visar sig vara Haileys okända pappa! Så nu kan Nick se Happy, även om detta fantasifoster tillhör Hailey. Happy och Nick beslutar sig att rädda Hailey från sin kidnappare, men får andra problem med gangstrar.
 
 
Säsong ett är jävligt underhållande. Humorn är överdriven och färgstark med svordomar, vilda och galna upptåg och sjuka skaer som påminner om Heavy Metal eller en vuxnare variant av Snurre Sprätt. Det är slap-stick deluxe och våldsamma actionelement som gjordes av skaparna bakom Crank.
 
Seriemördaren Smoothie medverkar som en fiende till Nick Sax.
 
Säsong 1 har en del småhistorier utöver huvudstoryn, men inget som drar ner upplevelsen. Utan tvekan en rolig serie att binga genom!
 
4 av 5 guldkameror.
 
Robin
1 Elsa:

Fantastiskt underhållande serie! Inte sett säsong två ännu dock, men älskade första säsongen.

Svar: Första är riktigt bra! :D Tyvärr håller inte tvåan hela vägen för mig, men för all del, ge den en chans. Synd att det inte blev en trea då serien blev inställd... :(
Filmfett