0

The Mad Bunch

B-films kungen Mats Helge! Sveriges svar på...ingen alls. Men han producerade en jädra massa billiga filmer. Med billig action, billigt skådespel och billig humor. Hans största succé blev Ninja Mission som såldes runt om till en jädra massa länder. Dessutom medverkar Mats Helge i en film som heter Peggy.
Och denna rullen som jag spanat in heter Mad Bunch och David Carradine medverkar i filmen.
 
 
David Carradine spelar fredsforskaren Mr Foxwood som kidnappas av terrorister. Dottern till Foxwood dejtar en äldre pojkvän, Jason. Och det är han som visar sig vara kidnapparen! Hon anställer ett gäng wanna-be soldater, action force team (Varför heter dom force team? Är inte det samma sak?). Och deras jobb är att infiltrera terroristerna och rädda Foxwood.
 
Redan i filmens öppningsscen ser vi gänget ladda deras vapen typ 30 gånger som om det vore ett Resident Evil-spel mot svart bakgrund. Det är en jävla cool början på ett ostigt sätt. Det blir som ett svenskt A-team som kör runt i en ful volvo till olika "slott" (som ser identiska ut) för fighting. Det finns också en lustig scen där detta a-team (eh...action force team), tränar på en strand och slåss mot varandra.
 
 
Som sagt. 3 byggnader ser nästan identiska ut. Och i en lustig scen kör dom från en fight i ett slott-liknande hus. Och vi ser en vacker, svensk sommarstuga som nästan ligger granne med byggnaden. Det tog bort känslan på ett komiskt sätt.
 
Filmen får 2,5 av 5 guldkameror. Dum som fan, men rolig.
 
Robin