0

Nothing But Trouble

Filmen som skrämde skiten ur mig som barn! Och nu sprider jag skräcken till er med "komedin" Nothing But Trouble.
 
Chevy Chase spelar den osympatiska snobben Chris, som ska eskortera en kvinna, Diane till ett viktigt möte. Med på resan är Chris skrikiga jobbkompisar, ett par som råkar vara från brasilien som bjudit med dom själva på denna roadtrip. Men tyvärr kör Chris för snabbt i samhället Vulkenvania. så polisen (spelad av John Candy) för dom till samhällets dommare, Alvia Volkenshire. Och här ballar filmen ut totalt!
 
 
Deta är ren jävla skräck för mig. Dommaren är en 100 år gammal, hemsk varelse till människa med horribel make-up. Han har två brors-söner som är övervuxna bäbisar med blöjor. Och det som verkligen gav mig mardrömmar. På riktigt. Det var hans sätt att avrätta folk genom att tvinga dom åka en berg-och-dal-bana som tog slut vid en gigantisk mun som åt upp resenärerna och sedan skrattar ekande innan den stängs av. Jag grät när jag såg detta. Lille Robin var inte redo.
 
Hemska, hemska Bonestripper!
 
Filmen nominerades för en massa razzies. Och den väcker en del frågor. En av dom är....vem är publiken? Barn? Eller vuxna med barnslig humor och smak för det morbida? Dan Akroyd vann Razzie Award för sämsta biroll i rollen som en av bäbisarna samt i rollen som Volkenshire själv.
 
 
Överlag är filmen mest en upplevelse som man själv måste beskåda. Den fanns tillgänglig ett tag på Netflix. Själv tycker jag att filmen är rätt dålig, men samtidigt rekomenderar jag den för fans av dåliga filmer. 2 av 5 guldkameror.
 
(Pappa älskar film kommer skjuta mig i pungen)
 
Robin