0

Munchies

 
Det var dag 3 Markus inser att en vecka endast har 7 dagar så vi behöver en film vars sequel är såååå dålig att den inte går att se....eller inte har något med den första att göra.....Munchies.... because we dont give a fuck about doing Gremlins
Paul är med sin pappa på hans arkeologiplats där de letar efter bevis på Aliens, Paul hatar det men en dag så hittar de en skum varelse som de givetvist tar hem till USA. Pappa Simon ger Paul ett ultimatum, Paul ska ta hand om varelsen som fått namnet Arnold i en hel dag så får Paul sin fars välsignelse att göra vad han vill med sitt liv men Simons bror och Pauls farbror Cecil är en penga jagande nöt spelat av Harvey Korman, som driver en snabbmatkedja och vill ha sin brors land och alla pengar i världen.Tillsammans med sin son kidnappar Cecil Arnold medans Paul är upptagen med sin flickvän. Saker å ting går inte så bra, Cecils son råkar döda Arnold ...tror han, det visar sig att om man hackar en Munchie i tu så regenereas den till flera olika invider å nu har vi int ebara 1 munchie, utan flera å de är alla ute efter att orsaka kaos och skoj.
"Pap are you threatening me?" "Yes"

För bra för å rankas med Ghoulies och Hobgoblins men för dålig för att rankas där uppe tillsammans med Critters som Gremlins rip-offs men här i är det faktiskt en skum tvist, det är inte Munchies...arna... som är de rliga, det är Harvey Korman som vi sett i Mel Brooks filmer, Herbie Goes Bananas och typ ett å annat såsom Flinta produktioner men det skumma är att regissören, Tina Hirsch (som är en kvinna, gasp) var samma person som utförde Editing jobbet på Gremlins... OCH Nadeline Van der Velde spelade dottern i Critters, det är som en who's who av Gremlins tema, å nä blir inget Filmfett Tema på Gremlins för då skulle jag behöva reviewa Gremlins och jag gillar det här lilla intärna skämtet att vi tar alla rip-offs först för vi här på filmfett är fuck. Dockorna och humorn är inte de bästa och är av...billigare varianten, vi får t.ex en scen där munchisarna har en vild bil duell med en gammal tant och sedan attackerar de ett glasställe... man apgarvar inte precis men Korman är kul å det är inte skurken som ska vara roligast i en creature feature....MEN Munchies må inte vara hot shit men den är gudomlig om man jämnför med "typ" sequel filmen vi fick som inte har några Munchies utan en as ful docka vid namn Munchie med Dom De Louis röst som är riktigt riktigt hemsk och DEN fick en officiell sequel så med detta blev Munchies en trilogi men denna är den enda med Munchies. Munchies får 2/5 Guldkameror men 5/5 om man jämnför resten av serien.
 
Markus