0

Motel Hell

Oh yeah, en sl...Slasher? Handlingen utspelar sig på Motell Hello där nosktaven O har en tendens att gå sönder. Vincent är mannen bakom hotellet och hans syster Ida hjälpergärna till, tillsammans är de farmer smith, motell ägare och kända för det kött de producerar. Vad omvärlden inte vet är att köttet är människokött som han fixar fram genom att begrava sina offer upp till nacken i jord och svälter ihjäl dem....hur mathälsostyrelsen som godkänner olika produkter efter noga inspektion inte knner till detta vet jag inte, lägg av, det är en film.En kväll när Vincent är ute och letar "råvaror" krashar en motorcykel bärandes 2 personer på, en riktig knutte och en vacker tjej som Vincent tar hem till sig.
"It takes all kinds of critters to make Farmer Vincent's fritters."

Kvinnan heter Terry och hon samt hennes knutte pojkvän är eftersökta i rakten då snuten efterlyst dem, men Vincent säger att han begravt honom då hans "kropp var för mutilerad" och det blir så att Terry stannar på gården och blir ngot av en piga. Med Terrys närvaro på gården blir det nya tider på Smiths gård då affärerna blomstrar, kärleken är i luften då Terry finner en ny kärlek i polisen som letat efter henne .....tyvärr så börjar Vincent med få känslor för henne och tyvärr vet ingen av dem vad Vincent och Ida är kapabla till.
"I'm the biggest hypocrite of them all. My meats... I used preservatives."

Motell Hell är.... skum, det är mer ett romantiskt drama med rednecks som bara råkar vara kannibaler, fast trots att filmen är känd för grismaskbärande figur dyker den bara upp lite snabbt i slutet samt en väldigt hastig bildram i början och om den ska vara komedi så är väl det enda man kan skratta åt själva sitruationen och hur lättlurade alla i staden är för Vincent och Idas halvtaskiga bortförklaringar. Scenerna då Syskonen Smith skördar sin likträdgård är lite småkusliga men inte läskiga... de är mer  skumma då de faktiskt hanterar de torterade människorna som morötter, de skojar, visslar medans folk torteras till döds. I ett skumt cameo poppar Cliff Clavin från Skål upp, Skådisen John Ratzenberger upp som ett av farmarnas offer. Filmens stora minus? Hade så gärna velat se mer av grismasken men tyvärr är det knappast 5 minuter i bild av denna 1 timme 41 minuter långa film. Filmen är välskriven, välutspelad av skådisarna och underhållande då klimaxet är filmens höjdpukt, spared no expense, det är bara en skum kombo, romnantisk triangeldrama med trtyrscener och ett par jaktscener så letar du efter en riktig läskig film...hittar du den inte här, letar du efter en grotesk röra som gör dig illa de ran....inte denna, en humorisk skräckkomedi? Nä...men i ett skumt sätt...lyckas den där många andra psydoskräckisar hade misslyckats. dessa filmer är de som är absolut svårast att reviewa där den gör mycket fel men det slutar rätt. men låt denna stanna hemma under skräckfilmskvällen med vänner då den inte lär få någon att tveka att gå hem mitt i natten. Motell Hell får 3/5 Guldkameror.
 
Markus