0

Slapstick of another Kind

Ufon märker hur illa vi på jorden missköter planeten å speciellt i Kina så håller man på med brott mot naturen så de skickar ner 2 stycken tvillingar för att hjälpa galaxen, deras plan? injektera tvillingarna i en gravid kvinna, som är amerikansk såklart, fuckin murica you know och den utvalda blir Letitia spelad av Gene Wilders exfru Madeline Kahn och hennes man Caleb Swain som spelas av Jerry Lewis och de har blivit utnämnda till världens vackraste människor. Kineserna har dock spioner överallt å vi får veta att paret Swain fått tvillingar, riktigt fula jävla barn så till och med Doktor Frankenstein kallar dem monster... I fucking hate this movie already. medans allt detta sker avsäger sig Kina kontakten med alla länder i världen, Ah Fong, den kinesiska ambassadören som är liten nog för att få plats i en skål.... spelas dock av Pat Morita från Karate Kid...det har aldrig varit mer frestande att gå balansgång på balkongräcket.
Kill me

Barnen får flytta in med mamma å pappa till ett stort hus där kineserna infiltrerar dem som en kock å Marty Feldman spelar Sylvester får jobb som betjänt. sen flyttas vi framåt 15 år å Letitia  är trött på livet medans barnen som spelas av Jerry Lewis och Madeline Khan...yepp de spelar 2 roller som förälder och barn...de borde testa spela en rolig karaktär i denna film, vi är i desperat behov av en! Vi har 40 + åringar som spelar 15 åringar...
Noooo, what did they do to you Marty?

Vem fan i helvete godkände alien designen? Den är ju asful!  Hela filmen är efterbliven och sades vara den värsta filmen år 1984, ett filmår som var fullt av kalkonrullar och tro fan denna är den värsta år 1984 å kanske en av de sämsta jag någonsin sett.  Hur i helvete kunde komiker som Marty Feldman gå med på detta? Filmens regissör, Steven Paul är en maneger  åt folk som John Voight samt Bob Clark som själv producerat några riktiga kalkonrullar. Rasistisk är den med då alla asiaterna bryter på mycket stereotypisk dialekt, Pat Morita spelar kines trots att han är av japanskt ursprung. Filmen är en komidisk öken, det finns inte ens ett försök till ett roligt skämt, inte ens Marty Feldman får sitt ett skratt vilket är en första gång, det är ju han som ska rädda filmen men icke! Han är tyvärr lika illa i denna film som resten. Jerry å Madeline är fan irriterande i rollerna som tvillingarna, nästan outhärdliga, ett stort komiskt nummer inkluderar att de leker som barn med spaghetti och sedan sprejas med en stor vattenslang som om de var på eld.... åt helvete med denna filmen, den får 0/5 Guldkameror nu vill jag gärna glömma det jag sett, och aldrig mer se tillbaka till den här förfärliga film.
 
Markus