0

Manhunt

John Woo! Kungen av vita duvor, pang-pang och overkill deluxe. Asiatisk mästare av gangstrar, slow-motion och scener som Tarantino nästan snott helt och hållet. Han har gjort denna Netflix exklusiva upplevelse. 
 
 
Advokaten Du Qui representerar ett gigantiskt läkemedelsföretag som vann ett farligt fall för tre år sedan. Han lever ett chill liv bland topparna på företaget tills han blir misstänkt som mördare för ett one-night-stand. Polisen jagar honom, där en av poliserna verkar vara lönnmördare. Och Dus liv blir värre när han kidnappar en tuff polis som gisslan under sin action-fyllda upplevelse.
 
Visst, alla regissörer blir lite tråkiga efter ett tag. Så jag var förberedd på skit. Men herrejävlar, vad Woo levererar. Inte lika skarpt som hans tidigare prestationer som vanligtvis alltid har någon scen som får tittaren att skrika av testeron. Tyvärr finns det inget "utstående" i denna film. 
 
 
Men vi får duvor utav bara helvete. Ett hav av dom. Och en rad olika karaktärer som gör filmen mer intressant. Lönnmördare till höger och vänster, som alla är overpower på tusen olika sätt. Och en final som är rätt bisarr, nästan övernaturlig och rövkickande.
 
 
Ja, filmen var fan underhållande. Som en mer tillbaka-hållande John Woo action-rulle. Som ändå sparkar röv.
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin