0

Dragon Tiger Gate

VAR i helvete har Robin befinnit sig? Jo, antingen har jag jobbat, redigerat på min kortfilm eller....som sista veckan, förpestat min omgivning av att påminna dom hur jävligt det är att vara förskyld. Men dags att ta tag i en recension denna veckan i alla fall!
 
 
Tiger Wong och Dragon är två halvsyskon vars liv handlar om att tränas upp av den coola gruppen Dragon Tiger Gate, vars mål är att stoppa triaderna i moderna Hong Kong. Men när lille Dragon försvinner från gruppen och går sin egna väg så viste halvsyskonen aldrig om dom kunde träffas igen. Dragon blir skyddsvakt åt den vänligare triad-chefen Ma Kung och Tiger fortsätter i skolan.
 
Stage one!
 
Det är i det stora hela omöjligt att beskriva den här filmen. Storyn håller ingenstans för min del. Men samtidigt är den färgstark, jävligt badass och har verkligen no chill när det kommer till hyperaktiva actionscener. 
 
 
Det är fiender överallt som från ett TV-spel som Streets of Rage. Och våra huvudroller sparkar ofantligt mycket färgstarka roundkicks som från Tekken. Filmskaparna har gjort udda attacker med hjälp av datarosering och det fungerar ypperligt i denna fantasifulla actionfilm. Jag har aldrig direkt tråkigt, även om jag inte hänger med så mycket.
 
Vi får en maskerad skurk i filmens sista akt och tydligen användes världens största boxnings-påse, över 2 meter lång, och vägde 400 pounds i filmen! Det ni!
 
Men överlag hamnar filmen på 2,5 av 5 guldkameror.
 
Robin