0

Creepshow 2

 
Story nummer 1 I en affär i södra USA finns en sån där Indian staty som gör reklam för cigarrer som kramer köper i Seinfeld. Paret som äger affären köper några juveler tillhörande en indian stam men hövdingens brorson och hans kulpaner vill ha diamanterna för sig själva.Ett par mord senare så får  the spirits nog och skickar deras bästa träskalle efter pojkarna för blodig hämnd.
 

Story nummer 2, Massa ungdomar ska åka och bara en härlig sommar i en sjö där det visar sig finnas någon mystisk gägga som dränker folk så nu sitter de fast på en flotte.
 

Story 3. En liftare jagar en kvinna i en bil efter hon mejat ner honom, Jag minns vad du gjorde förra sommaren stajl
 

Vänta, innan vi fortsätter
............
........................
.......
Ahepp, Nu har det gått över 3 timmar sedan jag såg creepshow 2....sedan dess har jag letat, och sökt efter charmen som gjorde första Creepshow till ett mästerverk, istället för att vara en kul film med skräckelement försöker filmen vara en rent av skräckfilm med gore, coolt gore, lite mindre stories då det endast är 3 historier men medans jag kan rabbla upp varje historia från första creepshow kan jag typ.... komma ihåg 2/3 stories och kom nu på å tänka på den där indian segmentet medans jag minns att jag gillade slime historien mest. Creepshow hade karaktär, detta är en steare uppföljare som lyckas bra med skräckelementen men då det finns mycket andra filmer som lyckas göra vad Creepshow 2 kan man hellre se dem medans första Creepshow var lite av sin egen grej och lyckades fantastiskt. Creepshow 2 lider verkligen av att första var så bra helt enkelt. Vems idé var det att göra cryptcreeper segementen animerade? Det misslyckades dock helt och är helt klart det sämsta med filmen, vart tog den coola dockan vägen?? Creepshow 2 är helt okay men man vill ha mer, så mycker mer , det är typ det där barnet i familjen som folk glömmer då det första är så bra medans den allra senaste är totalt skit  Creepshow 2 får 2,5/5 Guldkameror.