0

Vad händer i Sonic trailern?

Sonic the Hedgehog ska bli ev film. Dom ska göra om hur Sonic ser ut, men jag tänkte ändå massakera vad som kan vara en av de konstigaste trailers jag sett. Step by step.
 
 
Staden filmen utspelar sig heter Green Hills, enligt polisbilen. Samma som Sonics första bana i spelet. En vanlig snut ser nått snabbt springa förbi. Vad gör Sonic i en värld bestående av människor? Vem är han egentligen? VARFÖR försöker dom göra en film på ett sånt koncept överhuvudtaget???
 
 
Ringar i logot, ringljud överallt. För Sonic jagar ringar i spelen. Get it? RINGS? Och han hoppar och skuttar ner i nån jävla grotta och startar en CD-spelare. Med...Gangsters Paradise? Jag fattar inte den referensen. Sen springer han igen på en motorväg och vi ser...den bå igelkotten. Han säger "gotta go fast"...(usch) och vi bedömmer hunden för dess dåliga CGI-design.
 
Jim Carrey dyker upp som en "doctor" (hans namn sägs inte). Han trakaserar en armé-kille och...är Jim Carrey mot honom. Folk ser detta som trailerns bästa scen. Men seriöst så är den så jävla lång och utdragen att jag inte vet vad jag ska säga. Förvirrad deluxe. VARFÖR Jim Carrey? What is going ooon?
 
 
Polisen från innan träffar Sonic, sedan dyker nån maskin upp och Sonic slår skiten ur den och hoppar in i bilen igen. Ringar verkar fungera som portaler till andra världar. I spelen fungerade detta som portaler till bonusrundor och VARFÖR JÄMFÖR JAG DETTA MED SPELEN?
 
 
Every hero needs a genesis dyker upp som cringey beskrivning av filmen i stora bokstäver. För tydligen är cringe nått som drar folk till biografer? Sedan ser vi Sonic slåss mot robotar och missiler och trailern är slut. Och jag fattar inte ett skit.
 
Överlag ser filmen fördjävlig ut. Och ni kan ge er fan på att jag kommer se den på bio!!!
 
Robin