0

Next Gen

För ganska länge sedan hade jag och en kompis en filmkväll med diverse sköna titlar. En av dessa var Next Gen, som finns exklusivt på Netflix.
 
 
Mai är en trotsig tonåring som inte är så glad i sitt liv. Hon lever i en framtid där ALLT är robotar. Inklusive tandborstar. Mai är dock rätt trött på det då hennes mor är så intresserad av det att hon inte hinner tänka på Mai. Doctor Rice bygger på en stor robot, som Mai av en händelse råkar springa på och aktivera. Roboten flyr och följer efter Mai, som roboten ser som en ny vänn. Däremot visar sig I.Q Robotics V.D - Justin Pin, ha en plan för denna robot och måste hitta honom.
 
 
Next Gen är en ganska standard film i storyn. det finns inget mindblowing i det hela. Men animationerna och humorn är riktigt vass. Och filmen är oväntat episk i fighter och finalen blir som tagen ur en episk superhjälte film. Roboten och Mai kommer bra överens och vi får en komisk hund. Överlag en bra upplevelse efter att man sett en laddad och tung film, som Mandy.
 
Skurken är superstjärnan Justin Pin, som blir en mindre parodi på Steve Jobs. Hans planer blir ganska uppenbara, men ibland är det skönt med en "säker" film som vet vad den är. Och det gör verkligen Next Gen!
 
3, 5 av 5 guldkameror.
 
Robin