0

Fäbodjäntan

Kommer du ihåg i förra sommraren då vi här på filmfett var rätt sega? ibland är det lättare å bara reviewa en naken film då mycket av handlingen bara är en bas och dålig ursäkt till att slänga in naket och är man proffs och inte rädd för å erkänna att man ibland snabbspolar så kan man snabbspola å vips så är den där 90 minuters långa filmen typ en halvtimme, Im so smrt.
ahh den scenen ja...

På en bonnagård nånstanns i det allra svenskaste av sverige bor Monika, typ en bonndotter som då å då nuppar drängen i kornas stall och idag sker dessa synderier mitt under kyrkotimmen dä hennes bästis eller vad det är är å är goda i guds ögon. Monika är för frispråkig om sex å shit då Britt är en snäll tjej som har en dejt med en missionär som vart i Afrika men Monika är deppig för missionärer bara använder tasken för att slå en drill (jag gillar å använda slangord, har ni märkt det?). Under ett bad finner Britt Monikas vikingahorn  som Monika berättar att det är en vikinga herres blåshorn som gör kor kåta, eller ja människor med. Monika testar hornet och mycket riktigt, Britts mor blir helt påflugen och hoppar på drängen och Britt blir hängiven
Okay så de slänger runt titeln till boss nigger utan boss fast på svenska lite hej vilt i denna scen... se,, så undviker man att kränka folk men endå få fram sin poäng

Monika övertalar Britt om att hennes morsa är bygdens slampa å pippar alla killar men skit i det, nu är det dags för finbesök av missionären och hans fru. sen går de på promenad å glor på vikingagravar. På kvällen leker Britt å Monika med hornet och hela huset förvandlas till ett dårhus fullt av viagra.
Det är min födelsedag imorgon, låt mig unna mig lite!

Jisses vad dålig kvalitén på min version är.... typ som en vhs och ja kvalitén är inte bara det enda utdaterade här snackas det om negerland och sex med sina kusiner.  Och vi bör väl nämna elefanten i rummet, scenen då fru Johnsson använder en fet jävla falukorv som blev filmens kändaste scen och har även spelats i den där 30nde November, anti rasist filmen du vet. Så um...ja...hur beskriver man fäbojäntan? Lite seg..... sexet är väl gött? om du gillar retro och innan du frågar, jag vet bara att de 2 huvudkaraktärerna lever, resten är kanske döda för allt jag vet. musiken är najs.....asså Fäbojäntan ligger under stort dock! Mike Beck som inte bara gjort Elaka Rune och Sune, Ressurection of Michael Myers part 2 och Sex, Lögner å videovåld lärde jag mig nyligen var kungen av svensk naken industri med hits som Ridskolan....  de har dock bättre humor å mer....kvalité.... Ja filmens största synd är att det inte finns mycket till story utan det är bara Monika eller nån annan som blåser i hornet (blir en lätt film att reviewa dock, score)....konstigt nog blir aldrig den som blåser i hornet upphetsad... men det är en fråga till historiker. Fäbojäntan är en .....film..där naket uppstår och sen är den slut... Fäbodjäntan får 2/5 Guldkameror.Jag gillar miljöerna dock, de är  mysiga om man gillar landet.
 
Markus