0

Theodore Rex

 
Huh..... såg denna filmen på tv 4 film en gång minns jag.... gillade den inte då... Vi möter Theodore, en dinosaurie som bor i en stad där dinosaurier bor i hus och lever jämte människor och Theodore är polis, vi glömmer vetenskapssnacket denna gång för det är Theodore Rex, men vi får en najs refferens till krokodil som körde bil, bilen var för trång och svansen för lång så den fick ligga på ett flak där bak. Coltrain är special agent, den tuffaste där finns och hon spelas av Whoppi Goldberg för någon annledning. En kväll kallas han in för någon mördat en dinosaurie så Theodoe söker upp kommisarie Lynch spelad av Richard 'Shaft' Roundtree som råkar vara på fest med annledningen till att dinosaurier fortfarande existerar, Elizar Kane som dragit en Richard Hammond och återskapat dinosaurier, och nu vill Theodore ha fallet om den mördade Dinosaurien.
 
"Dinosaurs feel for eachother"

För att det ska gå bra och se bra ut så teamas Theodore upp med Coltrane som typ är rasist eller stereotypen " I work alone" snuten som inte vill jobba med Theodore och vi har nu en Buddy Cop movie. Elizar Kane vistar sig vara i maskopi med den skurkaktiga Brad Douriff kopian som ligger bakom mordet. Vad som väntar är över 1,5 timme av pinsamheter och inte ens 0 ställning på datorn hade inte ens hjälpt för att radera skammen på att min dator ens haft den här filmen på hårddisken.
 
"Welcome to Dead Storage. We're gonna die."

Så det är som om att filmens dockmakare såg Disneys Dinosaurs och tänkte, ush vad dyrt, å det ser inte bra ut heller, rösten passar inte bättre, jag vet hur jag ska totalt förstöra detta och skapade Theodore Rex, en film där ingen ville vara med i och Whoppi Goldberg fick välja, vara med i denna film eller bli stämd.... hon valde filmen tyvärr som har gått och blivit en fläck på hennes CV och med tanke på en del filmer hon varit med i innan, hush i dush.  Visst är det kul när någon blir slagen av en svans? Inte...aj fan då lär du inte gilla denna film för det är överdrivet mycket svans som slår saker skämt. Är du en sucker för en dinosaurie som gillar kakor? SHIT. Whoppi...oh Whoppi...det var länge sedan jag såg dig i en film och om detta är den framställning av karaktärer du ger så är jag glad att jag undvikit dig, hon är hemsk i den här filmen,  ingen karisma, och det märks att hon hatar filmen lika mycket som tittaren.  Mycket skit den här filmen, Dinosaurierna har telepatiska förmågor, Whoppi Goldberg kan dra åt helvete för detta och manusförfattaren/Regissören Jonathan R. Betuel gjorde som tur var aldrig en till film. Theodore Rex får 0,5 /5 Guldkameror.

 
Markus