0

The Dino King

I Dagens inlägg skulle vi ha haft Prehysteria! men det blir denna film om diinosauriernas konung, nej inte T-rex utan Tarbosaurus.....en mindre svagare asiatisk kusin till T-rex från sydkorea..... och det är även den enda jävla filmen jag vet med min favoritdinosaurie ...efter Stygimoloch. Speckles är en ung storögd Tarbosaurus, kungen av näringskedjan men just nu är han en lömsk skit som är irriterande. Han lever livets goda dagar med sin familj tills en dag stöter på en Therizinosaurus (There he is, the glorious bastard in his movie debut)  som i tvserie versionen spättar en av Speckles  bröder på sina klor, Men denna gång överlever tyvärr Speckles och Poof så får vi en stor  hjord av växtätare som stampar ihjäl Speckles familj, nice. Vem ligger bakom det? En ond Tyrannosaurus som blir filmens huvud antagonist.
Tarbosaurus, den där kinesiska kopian fast från Korea, redan för miljoner år sedan fanns det asiatiska bootlegs

Sen så möter Speckles en ung hona, Blue Eyes  efter att denna Sydkoreanska Dinosaurie ser en Mongolisk art attackera en brittisk art.... filmmakarna forskade inte ens en wikipedia artikel. De blir kära och skapar en familj ...under filmen så dör ungarna en efter en, och Tyrannosaurien från innan våldtar nästan Blue Eyes innan han tänker döda henne...
 
There he is! Make a movie with Therizinosaurus NOW!

Dino King...gör mig förbannad....jag ska försöka å inte påpeka alla filmens fakta brister såsom att vissa dinosaurier inte levde under samma tidsålder och ...okay en grej, Det finns en Tyrannosaurus art i Asien... som levde rätt så jämnårigt jämnte Tarbosaurus, men Bataar som den arten heter sägs nu vara en art av Tarbosaurus så ......skurken är helt enkelt en till Tarbosaurus och inte en Tyrannosaurus...GAH Filmen är lejonKungen fast med dinosaurier, en yngling förlorar sin familj  i en stampede, möter en hona, och återvänder för hämd...typ...mycket annat härmas från andra dinosaurie filmer såsom Disneys Dinosaurs, Walking with Dinosaurs, king kong med mera. EnÖga, Tyrannosaurien som egentligen är samma art som hjälten fast den ser helt annorlunda ut,  är den mest segdödade filmskurk någonsin.  Yeah filmen är dålig och ger mig mycket att snacka om, såsom att den är baserad på en dokumentär serie i stil med Walking with Dinosaurs där mycket av detta sker såsom Therizinosaurus fighten men mycket ändras för att få mer filmrelevans....det värsta med filmen är filmens voiceovers, detta förstörde Walking with Dinosaurs med, lägg av att ge dinosaurier inre monologer. Animationen är väldigt skiftande, ibland ok, inblad urursel och ja...filmen är en röra, både faktorisk, filmmakeri och manus är åt helvete, de snor hit och dit med filmer som är populära ....jag gillade inte denna filmen, den vet inte vad den vill, en barnfilm med insinuation till våldtäkt och blod, men Therizinosaurus  fick skina ett tag innan den får världens dummaste snurre sprätt dödsscen. The Dino King har okay animation ibland och är inte den sämsta dinosauriefilmen någonsin, men är tillsammans med Jurassic World 2 en av de som får mig slita ut mitt hår av alla...tabbar och fakta fel den utför. The Dino King får 1,5/5 Guldkameror....Får se om uppföljaren är bättre? Jag vet inte sydkoreanerna jobbar på det.
 
Ni får en poster till tv-serien istället för den var coolare än filmens

 
Markus