0

Tammy and the t-rex

Tammy är skolans snygging, killarna bokstavligt talat slåss om henne då hon spelas av 90-talets pingla, Denise Richards.  Tammys nya pojkvän Michael  slåss mot hennes ex, Billy som gäckar henne såsom att invardera hennes hem under en dejtnajt med Michael. Denna romans avbryts då en galen affärsman har byggt en mekanisk tyrannosaurus Rex som är stark, vrålar och allmänt hotfull, som min Onkel på fyllan, det är Tyrannosaurien i titeln tror jag....
Tyvärr hittade jag ingen bild på när de gräver upp liket.... det kommer mer i reviewn om den saken..

Efter en katastrofal nejtnight så hamnar Michael på sjukan tack vare Billy, för de som har svårt att hänga med, exet slog sönder hennes nuvarande pojkvän. Mannen med Dinosaurien visar sig vara en doktor som jobbar på det sjukhuset där Michael ligger  och redan nu kan vi veta vad som sker, Doktorn vill sätta Michaels hjärna i sin mekaniska dinosaurie. Nu har vi en revenge film med en Dinosaurie i huvudrollen....jag hämtar popcorn, we're going for a ride dear reader.
hemmagjord poster en biograf använde när de hade filmen på stora duken

90-talet, föreställ dig det, föreställ dig nu en knytnäve, mot ansiktet, flera gånger, håååårt, Det är så jag skulle beskriva Tammy and the T-rex, billiga dockor, typisk 90-tals skurk, dinosaurier och det hetaste MC Hammer kläderna billiga pengar kan köpa. De hetaste ungdomarna såsom Denise Richards och Paul "Mcnugget" Walker i rollen som hennes pojkvän och musiken, oh the music och de inte så subtila bögstereotypen som råkar vara svart, vi fick med båda grupperna i en person, är du glad nu? Terry Keiser som spelar den onda doktorn är den bästa skådisen i filmen, han är jävligt underhållande och mycket i filmen som är skrivet roligt blir roligt, hela konceptet är så underhållande dåligt att det blir en prima rulle med många skratt mest runt de onda som gör filmen till en sevärd film.  Filmen blir jävligt makaber med för att vara en "barnfilm" då de snart gräver upp gravar, utför en striptease, begår mord och rånar bårhus....fattar du hur underhållande och mörk denna film kan bli?? Dinosaurie effekterna är jävligt....billiga men utförda så gott det gott, Om du ser en dinosaurie film iår förutom Jurassic Park 1-2, se Tammy and the T-rex, it's stupid genius. Tammy And the T-rex får 3,5 Guldkameror av ren skumhet. Nu vill jag se Mac and me för det är samma snubbe bakom båda produktionerna.