0

Paddington

 
En gång i tiden upptäckte en utforskare 2 Björnar som var hyper intellignen...interle,....smarta och lärde dem hur man obi do, be like yu.o-you. Flera år senare har dessa 2 björnar adopterat sin systerson Paddington och de lever fridfullt i Perus mörkaste djunglar och producerar marmelad, något utforskaren introducerade dem till. En dag brinner deras hem ner, Uncle Pastuzo dör, Paddington gravplundrar hans hatt och Aunt Lucy tar in på äldreboende för björnar och sikickar Paddington till London, dit de alltid velat åka tillsammans. Paddington hamnar på Paddington Station där Mr och Mrs. Brown stöter på honom, tänker inte 2 gånger innan de bestämmer sig för att ta hem ett vilt djur till sin familj.
"im doing my look away face"

Livet i ett hus och i London är svårt för Peddington som har svårt att passa in och snart har Paddington orsakat skador på huset för över flera 10 000 pounds. Paddington och Mrs. Brown ska ut och leta efter utforskaren som lärde Paddingtons Faster och Farbror men det enda som finns kvar av honom är hans barnbarn, en psykopatisk kvinna vid namn Millicent spelad exelent av Nicole Kidman som är besatt av Paddingtons art och att stoppa upp djur och Paddington skulle bli perfekt för hennes samling.Kommer Paddington få ett nytt hem? Kommer London visa sig vara det paradis som Aunt Lucy pratat om och inte det regniga slaskstad han fått se hitils?
"My body had travelled fast, but my heart... she took a little longer to arrive"

Paddington....har en grej som inte många filmer har, en ursäkt, man kan INTE kritisera dessa filmer då....det är så socker söta och oskyldiga att endast torr bitterfitta inte skulle gilla dem, det är filmens sköld, de är så oskyldiga att du OCH din mamma kommer sitta och "DAAAW" i kör om du nu ser film med din mamma som en loser.... nä jävlas bara, love you mum.....Holy shit Paddingtons gulligull och artighet smittar av sig....VAD HÄNDER MED MIG! Känner mig som grinchen när hans hjärta började växa i slutet av historien och tro fan Paddington var de filmerna som utförde detta.... Paddington var en stor del av mitt liv som nyörjar människa aka barn tillsammans med Bamse och Nalle Puh då jag hade ett antal Paddington böcker och denna film fångar känslan perfekt...visst ungarna är inte jättebra...men endå bra...  Paddington ser bra ut, och man blir ta mig fan sugen på marmelad macka när man ser filmen.... storyn är jävligt bra, manuset och dialog är  lite genuin men passar storyn bra.  Så...en liten ska bara...Farbror Pazzuzu och Aunt Lucy har namn...men Paddington får sitt namn först i London? Nicole Kidman och Peter Capaldi som skurkarna är jävligt nice, Kidman är för makaber för en så övrigt sockersöt film vilket ger filmen den där skiftande känslan mellan barnvänligt till halv PG-13 ondska och förutom namn mixet från förut så finner jag inte ett enda fel med filmen...Paddington får 4,5/5 Guldkameror. Första filmen som ger mig gåshud...av....godhet...
 
Markus