1

Leprechaun Returns

Äh va fan vi kör en Halloween, endast orginalet existerar och här är den långt efterlängtade uppföljaren medans de andra filmerna soppas under mattan. En grupp miljöaktivister reser till en gammal stuga där de möter Ozzy, din kliché "galning som varnar folk för ondskan de senare kommer möta" och det visar sig att en av flickorna är Jennifer Anistons karaktärs dotter och stugan de ska till är samma stuga som den första filmen utspelade sig i.  Aniston hon själv är dock död och Ozzy lämnar den unga tjejen med ett udda budskap " om allt inte är ok, titta i källaren" och ja jag blev lite nostalgisk då hon stirrar ner i brunnen där Luben, the Leprechaun trillade ner.och sedan obligatorisk "hej kolla på alla unga sexiga offer vi har att bjuda på" scenen där alla karaktärer som kommer festa hela kvällen lång.
Ersättaren är helt ok, ingen Davis men ey, kunde ha varit en grävling som förra gången
Snart poppar Luben ut ur Ozzys mage för någon annledning så nu är Ozzy, karaktären vi spenderade en hel film är död, bara sådär och Luben han själv har ett mer feminint skratt men han looks and kinda sounds the part. Vi spenderar på tok för mycket tid med tråkiga karaktärer men snart börjar det obligatoriska dödandet och då blir filmen lite mer sevärd....inte mycket mer sevärd då dödsscenerna är av den lägre kvalitén då detta är en tv film.
jag skulle ha lyssnat bättre på filmen...jag minns ingen dialog...umm..I want me gold?
Hej jag heter Markus och jsg har ändrat åsikt, i min review av Leprechaun Back 2 da hood jämnförde jag Leprechaun serien med Childs Play serien som en "syster" serie då det fanns många likheter men på senare år med reboots och allt liknar den mer och mer Hellraiser serien.... en serie de körde i backen tills det inte gick mer och levererade 2 av seriens sämsta inslag, Back 2 da hood och Hellworld vardera, sen rebootade de båda serierna runt samma tidpunkt och de var helt osebara och bland de absolut värsta filmer jag någonsin sett och runda 2, i Hellraisers fall Judgement och i detta, Returns, är de inte lika dåliga, en mittendel då denna film faktiskt är snäppet bättre än några av Davis Leprechaun filmer till och med så....det jag vill säga med detta är.... efter 3 gick både Hellraiser och Leprechaun åt helvete med enstaka okay filmer ijämnförelse med skiten vi fick, lågpunkterna i form av reboots sved men filmerna efter det var snäppet bättre, inte jättebra men ey, denna gång är Linden Porco The Leprechaun och han är inte HELT förjävlig, jag skulle så klart helst vilja ha tillbaks Warwick Davis men Porco, som även spelade Chucky i Cult of Chucky (god damn it child's Play get outta'ere) och fan....det är väl just vad man kalla Leprechaun Returns, inte helt förjävlig, tråkiga karaktärer, ett kärleksbrev till orginalet och en pyssling som inte beter sig som en grävling, oh Im so happy. Orgins var så fruktansvärd att denna någotlunda okay filmen framstår som ett Oscars bidrag i jämnförelse trots att Oscars galan kan suga balle (you heard me) Filmens största pik är att det inte finns mycket att säga, the spirit of Luben the Leprechaun lives on än en gång då filmmakarna troligen såg Orgins och även de såg vilket skit den filmen var, att kalla Orgins mögel är elakt mot möglet. Leprechaun Returns får 2,5/5 Guldkameror, se den om du är ett fan av serien, den är inte seriens lågpunkt och det är det enda filmen gör bra. Happy St. Patricks ya filthy animals.
 
Markus
1 Linda:

Försökte söka på bloggen om ni redan sett den något sliskiga men ack så charmiga The spiral staircase à la år 2000. Kanske är värd en review.

Svar: Den låter ju relativt intressant ändå. Ska se om någon av oss kommer se den!
Filmfett