0

Nick Fury Agent of SHIELD

Girl we need some action, if we're gonna make it like a true survivor, yes it's Hasselhoff time å folk glömmer iibland att han spelade Samuel L. Jacksons Marvel karaktär Nick Fury innan karaktären blev en svart man i serierna och gick upp emot HYDRA redan på 90-talet...snälla Marvel ge Hasselhoff ett cameo i Captain Marvel som både utspelar sig på 90-talet och troligen kommer ha Samuel L. Jackson i rollistan.
 
"If the world had changed you wouldnt need people like me wouldnt you?!"

Amerika har Wolfgang Von Struckers kropp i förvar i is, vem är Von Strucker frågar du? HYDRAs förra ondskefulla terrorledare som tillsammans med sin orgination orsakat mycket kaos i världen, men nu är Von Strucker död och ombäddad i -100 000 graders paket av is, men högt uppsatta inom HYDRA vill ha tillbaka kroppen och anordnar en kupp mot SHIELDs huvudkontor där kroppen finns och lyckas. SHILED drar en Rambo 2 och införskaffar sig en pensionerad soldat som nu lever ett mer....udda liv i form av Nick Fury, Von Struckers största rival och en all american hero. Först är Fury fuck no, men sen sen dyker Tessa upp och de har ett stelt förflutet och berättar att HYDRA fortfarande är aktiva och om deras stöld så it's back
on the horse igen för Fury, Nick Fury.
"compared to the this the Ebola virus would look like the sniffles"

Det visar sig att den som ledde attacken mot SHIELD var Vanessa och hennes bror Chris Von Strucker, yes Von Struckers barn som nu har ett hemligt vapen, ett virus som skapades av den gamla naziforskaren Armin Zola, tyvärr inte i robotform än. Men varför vill HYDRA ha Struckers kropp? Jo Strucker dog nämligen av sin egna produkt, han blev smittad, sedan djupfryst så lite av det nu utrotade viruset lever vidare i djupfryst tillstånd inne i kroppen och HYDRA vill nu komma åt de små bakterierna för att återskapa det. Deras första mål? Manhattan. Kommer Manhattan bli Ebola X30 000 staden numero uno? Kommer Nick Fury få en bra idé att sätta ihop ett super team så han slipper anstränga sig nästa gång världen är i fara?
"Tell me....how is HYDRAs dental plan?" *WHACK*

Medans Punisher från '89 på vissa sätt är den bästa Punisher filmen och Fantastic 4 från Roger Corman är den mest underhållande Fantastic 4 rullen vi har.....Nick Furys debut film är .....typ rätt intressant? Många namn som sen poppar upp i MCU dyker upp såsom Armin Zola, Strucker, Dugan (trots at than inte alls ser ut som han ska) och produktionen är hög för att vara en tv film precis som Dr. Strange. Att se en Hellcarrier i en jävla tv film är dock rätt intressant, visst det ser ut som en av bakgrunderna till Stargate SG-1 men jag trodde fan de hade gjort nått skit om att det var en underlands bas då de ändrat mycket annat i Furys lore. Kul nog är det många tvstjärnor i den här rullen... Hasselhoff som var med i Baywatch och Lisa Rinna som spelar smexiga Val är känd från mycket drama serier och såpoperor- Är filmen bra? Den är seg, det är mycket build up men måste säga att HYDRAS plan att stjäla en nersmittad kropp som kan leda till massutrotning i sjukdom är jävligt intressant, visst vi vet att filmen kommer sluta lyckligt efter mycket one on one action och den kommer inte kännas så värst global men själva planen är välskriven och underhållande, Viper, Struckers dotter är inte en bra skurk, Sandra Hess ger sitt bästa å har kul i rollen men karaktären lider av dåligt manus, hon är helt enkelt inte hotfull trots att hon kan utrota hela världen, Hess spelade föresten Sonya Blade i Mortal Kombat rullarna, hon är bättre i denna dock. Nick  Fury är en måttligt underhållande rulle som typ levererar lite underhållning, lite men ....på vissa håll är den en so bad its good film, på en annan är den en dålig spionthriller, filmen får typ....2/5 Guldkameror? Fan vad svårt att betygsätta denna film, den är dålig men underhållande men endå inte... it's a paradox!
 
Markus