0

Forbidden World

 
Vi har besökt en jädra massa utomjordiska aktiviteter. Både ute i rymden och på vår jord. Och denna gången handlar det egentligen om en mutanthybrid, men jag räknar det som utomjording, okej?
 
Jag får obehag av tomma kukonger.
 
En kapten vaknar upp i sitt skepp mitt under en rymdstrid och hjälper sin robot-partner överleva en strid mot andra skepp. Dom får ett hemligt uppdrg att åka till en tråkig sand-planet. Ett hyperjump senare så är dom där och träffar på forskare i ett labb. Där har forskarna kokat ihop en muterande hybrid-varelse. Denna varelse har slaktat djur i labbet och ställt till med oreda. Mitt under besöket kommer besten lös och muteras till en gigantisk krabba/spindel hybrid.
 
Monstret ger mig the creeps.
 
Vad passar inte bäst än att avsluta detta temat med Roger Corman? B-filmskungen. Vi får omotiverad nakendusch av 2 tjejer direkt efter krabb-saken gått till attack. Vi får en huvudroll som ligger med alla kvinnor i labbet. En cancer-sjuk läkare och en patient som verkar självläka i samma stil som mutanten gör. 
 
 
Forbidden World är en skön creature feature. Och vad mer kan man begära? Det är slafsigt, blodigt och mycket äckel-päckel.
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin
 
Och med detta avslutar jag temat! Nästa vecka kommer jag troligtvis ta lite micro-semester. Markus får underhålla er!