0

Flesh Gordon meets the cosmic cheerleaders

Guess who's back, back again, Flesh is back. Yes, Flash Gordons porrpersona fick en sequel nästan 10 år efter första filmen men denna har ett dåligt rykte över sig..  Någonstanns i rymden flyger Flesh Gordons rymdskepp format som en snopp runt medans hans kvinnliga personal inte kan få nog av hans egna....rymdfarkost. De landar på en planet, krashlandar rätt in i rn McAlien resturang, de attackeras och juckas på av en av planetens boende. Twisten sker när det visar sig vara en filminspelning som slutar katastrofalt då Flesh får sparken och blir plötsligt påkörd av sin flickvän. En ambulans styrd av lättklädda tjejer snor med sig Flesh då det visar sig att de är the cosmic Cheerleaders från yttre rymden och de hoppas op att Flesh kan rädda deras värld.
 
"There's something in the athmosphere that makes it impossible to pop a bonner"

Fleshs flickvän går till dr. jerkoff från förra filmen för hjälp och snart flyger de mot kidnapparnas planet med hans kycklingstyrda rymdskepp. Flesh visar sig vara en av få män som inte påverkats av anti erektionsstrålningen som erövrat världen,  nu är alla planetens alla tjejer dyngkåta, och allt tack vare en ond skurk i svart kappa som skjöt alla planetens män med impotens strålen.
 
"A planet inhabited by cold bitches is doomed"

Vill du ha kvalité? Vill du ha starka karaktärer? Vill du ha bra manus?.....vad fan gör du här? Det är för fan Flesh Gordon 2 vi snackar om, det är snuskskämt, humor skriven av Steve Stifler från American Pie och billiga effekter, men god damn it..... Det är typ som om MST3K själva hade gjort en av  de filmerna de skojar om. Skurkens plan att sprida impotens genom galaxen så skurken blir den mest eftertraktade mannen i universum går emot den förra skurkens plan att distrahera galaxen med sex men för att inte spoila för mycket är det rätt uppenbart att man vet vem skurken är ifall man såg den första Flesh Gordon. Effekterna är ....jävligt undehrållande och ryktet om att vara en av de sämsta filmerna är inte rättvist, den är inte sämre än första men inte bättre och ja ibland missar sexskämten värre än Robin på minigolf såsom att det enda sättet att få skeppet att flyga är att säta på kycklingar, eller planeten där folket är bajskorvar med ansikten. Se filmen på egen risk, det finns inte mycket mer man kan säga än det jag sa om första. Flesh Gordon 2 får med 3/5 Guldkameror, it's just so stupid.
 
Markus