0

The Wizard (Gameboy)

Jimmy är mentalt instabil efter en tragisk händelse och blir inlagd på ett sjukhem. Hans bror, Corey, är trött på den trasiga familjen han kommer från och bryter sig in i hemmet för att fly med Jimmy. De drar till Kalifornien, som Jimmy alltid tjatar om. Snart får dom hjälp av en tjej och inser att Jimmy är en speljävul i Nintendo (TM) spel såsom Megaman (TM), Double Dragon (TM) och Contra (TM). Därför beger sig trion mot en TV-speltävling, men deras familj letar högt och lågt efter Jimmy och Corey.
 
 
Varför i helvete finns denna filmen på Netflix? Det känns så sjukt off att en film som verkligen inte har någon typ av hållbarhet borde finnas i film-biblioteket så enkelt. En större fråga är...varför ville jag se skiten i första början?
 
Skådisarna är rätt kända: Fred Savage, Christian Slater och Baue Bridges. (Bara Fred är på bilden, DUH!)
 
Okej, så en av mina guilty pleasure-favoriter är ju Super Mario Bros filmen. But....why does The Wizard exist? Att se den här filmen är som att se Arne Weise göra en dabb i live-TV....vilket han gjorde under det smärtsamma ögonblicket i Bingolotto. Ingen som är involverad, förutom några av ungarna, verkar fatta hur TV-spel fungerar.
 
Bästa scenen är ett montage med låten "Send me an Angel". Helt fel film att ha den i.
 
För sin tid är detta en smärtsam variant av Emoiji Movie (inte sett den och den ska tydligen bara vara sjukt medioker enligt Markus...men you get my point). Med detta menar jag att filmen bara inte borde finnas. En hyffsat bra pitch med den dyraste Nintendo-reklamen ever och en rival (Lucas) som leker med PowerGlove, som tydligen inte fungerade i verkligheten.
 
1 av 5 guldkameror. 
 
Robin