0

Killer Workout (Aerobicide)

Det enda filmen har som "säljande punkt" är dess omslag. Men ibland kan ju de mest engagerade filmerna dölja sig bakom de mest okända titlarna. Så...är inte fallet denna gången.
 
 
Filmen börjar på ett solarium där en snygg tjej blir hamburgare då solariets säng börjar brinna!
Ett år senare är vi på Rhondas Gym. Ett gym som är ganska känt och har många besökare under hennes tunga pass. Men Rhonda håller sig ganska mycket för sig själv. Tills en rad olika offer hittas döda och polisen Morgan dyker upp för en undersökning av gymmet.
 
Idén om en slasher i ett gym låter inte fy skam. Faktum är att jag odlar ett litet skägg för att kunna dra i det som en grunnande professor och filosofiera över möjliga döds-scener. Men...filmen missbrukar alla möjligheter. Inga karaktärer är ens måttligt intressanta och dom ser alla lika ut.
 
 
Det läggs en del fejkade ledtrådar kring vem mördaren är. Som kraftiga inzoomningar på folk som ser misstanksamma ut. Eller filmens enda 2 manliga gym-medlemmar som slåss helt utan anledning på en parkeringsplats.
 
Mördarens vapen...en synål?
 
Överlag är Killer Workout, eller Aerrobicide, jävligt tråkig. Introt på solariet och fighten på parkeringsplatsen är höjdpunkter. Resten är ta mig fan värdelöst.
 
1 av 5 guldkameror.
 
Robin