0

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Netflix är kanske inte kända för att göra så bra material. Utöver Daredevil så har dom mestadels producerat relativt mediokra produktioner. Men idag skall vi tala om en dokumentär i 4 delar som chockade mig i dess utveckling.
 
 
Ted Bundy var en charmig man. Intelligent, snygg bland tjejerna och väldigt cool med stort självförtroende. Så när han blev misstänkt som en seriemördare kunde man inte tro att han skulle vara skyldig. Men snart visar sig Bundys mörkaste sidor, konstigaste val och mest av allt...hans hotfulla monster som döljer sig inom hans utseende.
 
 
Denna serien kretsar kring de 100 timmars inspelade material som finns. Där Bundy själv pratar om sin barndom (som han troligtvis ljuger om) och hela sin uppväxt, vissa händelser som visar sig vara djupare än man tror. Och om hans tankar inför elektriska stolen, som blev hans död.
 
Jag vill inte säga för mycket om serien. Vi får höra experter snacka om Bundy och rättegången som blev dramatisk. Där Bundy avskedade sina egna advokater och ställde hela rätten mot väggen. Denna korta serie suger fast i dig som tittare och du kommer bara vilja veta mer.
 
3, 5 av 5 guldkameror.
 
Robin