0

Butterfly Effect 2

Första filmen tog tidshopp och alternativa tidslinjer på ett stabilt sätt. Därför beslöt man sig att göra en uppföljare...som mestadels handlar om världens roligaste jobb. Kontorsjobb!
 
 
Filmen börjar med att 4 vänner har en dubbeldejt och allt är fine and dandy. Detta är precis innan en bilolycka där enbart en karaktär, Nick, överlever.
Ett år senare så jobbar Nick på ett kontor som är mer fyrkantigt än Svampbob. Men varje gång han kollar på fotografier ballar han ut totalt. Det visar sig, som första filmen, att han kan göra tidshopp och därför kanske rädda sina vänner ur bilolyckan. MEN vilka följder får hans krafter?
 
Congratulations, guys! You won the most boring couple award!
 
Jo, att blir komiskt pinsamt! På ett ovetande sätt. Nick rör sig som ett kylskåp men allt han innehåller är en tomat från julas. Han gillar att dricka i whiskey-glas på jobbet vilket tydligen är okej om man har fint kontor och är en hot-shot i kontorsvärlden med deras....kontorande? Han har en "jobbrival" som man som publik ska försöka hata. Men Bristol verkar bara vara en medarbetare, no more no less.
 
Electrolux presenterar deras nya kyl/frysförvaring....NICK!
 
Som ni märker i min beskrivning ligger nästan allt i filmens story om...kontorsarbete....WOW! Tänk er en film dränkt av jobbigt fyrkantiga karaktärer som hälsar så sjukt obehagligt på varandra och ska "se varandra som rivaler" när det bara är lite små-retsamma situationer.
Det är komiskt hur Nick vill använda sina krafter till att prestera bättre på ett jobb när hela hans liv verkar vara sjukt jävla tråkigt.
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin