0

Redneck Zombies

Amerikanska militären tappar en dunke med radioaktiva ämnen och lantisar hittar den och gör moonshine  av det och såklart säljer vidare till hela trakten. Militären måste hämta tillbaka spriten och just som detta pågår möter vi en grupp med hikers som ska tälta i skogen där en zombie apokalypse snart slår till.....det är all story..... simpelt? well fortsätt läsa.
Alla bilderna på gore effekterna var för små, seriously Blogg, ge oss tillgång till att ändra bildstorlekar igen fucking bastards.

Hur långt är du villig att gå för lite coola gore effekter? Det är frågan Redneck Zombies ställer då filmen tar ett bra tag på sig innan alla blir zombies och det hade inte varit något att klaga över förutom att iflmens hjälta är fan ingenting att ha, speciellt inte comic reliefen som senare blir hög under filmens gång och aldrig håller käft, det konstiga är dock att innan han blir hög är han den enda i gruppen med någon form av karaktär. Filmens rednecks är filmens stjärnor, som levande och de levande döda, vi har Jethro, hans söner varav en är dum i huvudet, en är tjock och äter allt och den sista är världens sämsta smygbög. De praktiska zombie effekterna är där filmens skiner, de är välgjorda med en låg budget, skådisarna är för det mesta stela men några har gått Troma school of acting och med det lyckas några göra ett bra framträdande av sina karaktärer medans andra inte lyckas alls eller inte ens försöker. Redneck Zombies är en nostalgi trip, det var den och Braindead som var gällde när jag började med skräckfilmer, när man var yngre och man försökte överträffa sina kompisar med vilka grova filmer man sett, redneck Zombies var aldrig Braindead 2.0 men det var ett nisch val och just det är vad filmen är, en nisch då handlings och story mässigt är den inte bra men står man ut får man valuta för sina gorepengar, det är synd att det inte finns mer. Redneck Zombies får 2/5 Guldkameror, inte den bästa ur Tromas Bibliotek men långt från den sämsta.
 
Markus