0

Justine & juliette

Hej Hej, Markus heter jag och jag brukade skriva om snusk/gore/action och andra synderliga filmer innan jag hittade jesus kristian i mitt liv och har sedan 2 månader inte skrivit ett inlägg, ni har inte märkt min frånvaro för genom gud är allt möjligt....lite saker hände och nu är jag tillbaka...nu snackar vi porrfilm vet jag,.
 

Juliette och Justines föräldrar dör och deras skyddsling, deras faster tröttnar på dem å slänger ut dem men Juliette vet att man kan använda sin rumpa för att komma långt i livet, Justine är oskyldig och oskuld medans Juliette är lite slampig,....alla gillar Juliette bättre.och hon är inte blyg utan har inget emot att köra reverse cowgirl mitt framför sin egen syster.Juliettes häck och framhäck bjuder dempå en gratis tur till stan där Justine får nog av sin horiga syster och tar in på hotell medans Juliette fixar eget med hjälp av sina förmågor och börjar jobba inom prostitution på ett av landets finaste bordell. Med massor av pengar erbjuder Juliette sin syster Justine att bo hemma hos henne, men Justine diggar inte sexfesterna Juliette har trots att det är i detta ögonblick hon träffar en man hon faller pladask för och pefekt att förlora oskulden till men som visar sig vara en urusel pojkvän. Snart dras Justine också in i bordell livet där hon träffar en ny man som kommer spela stor roll i hennes liv, och hon kommer spela stor roll i hans liv...eller det lilla av det han har kvar.
 

Gladporr är något Danmark är kända för med storslagna serier som Makruza och i -sätt in stjärntecken här-s tecken men hur gick det när Sverige skulle försöka sig på genren för första gången? Jo den spelades in i Köpenhamn och fick den legendariska porrskådisen Harry Reems från Deep Throat att delta i filmen. typ nästan lite baserat på en bok av våran allas Marquis du Sade, 1700-talets egna Hugh Hefner i litteratur, en bok jag inte läst så exakt hur mycket som är taget från boken vete fan men för mig påminner den lite mer om Prinsen och Tiggarpojken, fast med massa sex å sexistiska livsläxor, ja om du vill ha en moral av dina filmer är nog inte detta allt för bra då stackars Justine som sköter sig å i början är hederlig går allt åt helvete för medans lösaktiga Juliette går det hur bra som helst bara för hon är villig å sära på benen och ge alla karlar det de vill ha, kanske inte världens bästa livsläxa men hej, det är en porrfilm så vad fan förväntar man egentligen?  Detta är även ett perfekt tillfälle att rekomendera boken Swedish Sensationsfilms: A Clandestine History of Sex, Thrillers, and Kicker Cinema där filmen disskuteras av Daniel Ekeroth. Vill du ha riktig jävla hårdporr från 70-talet? Vill du se tjejer som är runt 50-60 års åldern nu?  Vill du se en av Amerikas största sexstjärnor i urusel dubbning och med en kvalité som skiftar från klipp till klipp? Då är Justine och Juliette precis för dig, är den nått för mig? nja men svenska filmer från denna tid är intressanta, en sensplotation film som jag fick gratis av en snubbe på nätet då jag lät han vinna en auktion vad jag minns. Juliette och Justine fast tvärtom fick titeln 'årets dummaste film' av SD (inte de när den kom ut å av filmfett får den tyvärr inte en sån ärofylld titel men en 2,5/5 Guldkameror är den värd, tyvärr mest bara för sitt dumma budskap, jag är långt ifrån PK men denna films budskap biter inte för nån.
 
Markus