0

Hands of Steel

BEHOLD! Ett jävulskt snyggt omslag!
 
Det var typ...2012 (?) som jag skaffade denna rullen på sci-fi mässan! Det fläskiga omslaget sa direkt att detta är en "pew-pew" film där vapen låter med dåliga effekter och plastiga robotar får åka på fläskläpp. 
 
 
Daniel Greene från Hammerhead spelar Qureck, en mördarcyborg som flytt sina chefer efter ett misslyckat mord. Nu är han på en lastbilshak i öknen, med den sexiga donnan Linda (vår egna Janet Ågren). Men saker ballar ur när en argsint armbrytare och flera lönnmördare parar ihop sig!
 
PEW, PEW, KAPOOOOOW!!!!!!!
 
Sergio Martino är filmens skapare som gjorde slashern Torso och Mountain of The Cannibal God. Och såklart 2019: After The Fall of New York, hans Flykten Från New York-kopia. Tydligen dog en italenare i Hands of Steel i en helikoptercrash. Men the show must go on! Visst fan! John Saxon är också med vilket jag tycker är rätt random. 
 
 
Vill ni se armbrottare och läbbigt dåliga stock-footage på ormar? Bilar som voltar och exploderar utan anledningar? En barfight som är lustigt ful och samtidigt benhård? Detta är HANDS OF STEEL!
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin