0

We Are still Here

 
Transportsträckan är slut! Vi har snackat Conjuring 2 (Nice), The Changeling (JA!) och....Winchester (usch!). Nu....tar vi We Are Still Here.
 
 
Ett medelålderspar är i en ålderskris. Deras son, Bobby har varit död ett tag, men sorgen har aldrig lagt sig. Så den lugnare mannen Paul och hans fru Annie flyttar in i ett hus. Och guess what? Något är inte som det skall vara. Konstiga dofter i källaren. Luktar...rök? Och grannarna berättar om familjen som bott där innan, Dagmar. Så Paul och Annie får hjälp av Annies spirituella kompisar att "rensa huset". Men...det kan inte sluta så bra!
 
Den sista akten är vad räddar en ganska tråkig film. För det är en vanlig spökrulle...tills finalen förvandlas till ett blodbad på ett effektivt och unikt sätt. Gore galore och hämd där demoner slaktar alla de kan få tag på. Monstrerna är även brända köttiga lik, som fortfarande glöder. Och detta fungerar i filmens fördel. 
 
 
Finns inte mycket mer att säga. En bra film mot slutet, men jag blev inte helt såld.
 
2,5 av 5 guldkameror.
 
Robin
 
Och med dessa ord så vill jag bara säga....STAY OUT FROM THAT HOUSE! Vem vet vilka hemligheter just DITT boende bär på....