0

Halloween Resurrection

 
Filmen börjar förjävligt, Laurie Strode sitter på gökboet, nerdrogad och jävlig men en kväll sväljer hon inte sina tabletter utan håller som vanligt vakt, speciellt runt Halloween och tro fan det för Michael Myers dyker såklart upp och de har en liten jaktscen som leder till taket där Laurie Strode, efter 25 år mördas.... detta var Curtis enda veto för å va med i filmen men sättet hon mördas är bara hastigt, onödigt och ...inte alls dramatiskt om man tänker på hur viktig hennes karaktär var för skräckgenren och Halloween serien.
 
Go on! Skoot! Skadattle! Get the fuck out of Dodge!

Så Michael Myers drar till ett mentalsjukhus där Jamie Lee Curtis sitter då mannen hon döda i H20 inte var den riktiga Michael utan Michael var smart och bytte ut han själv mot en ambulansförare som sedan fick huvudet avhugget. Efter en inte så spännande jaktscen mördas Laurie Strode efter 25 år av jakt och psykisk terror är det över och filmen har inte ens börjat.
 
Jag hatar fan masken, ser ut som en jävla misslyckad ap-mask

Halloween H20 avslutade serien perfekt...ressurection skiter ner allt och skjuter Klichée mätaren högt upp i luften och som tur är är en ny Halloween film på g för att det är fan förnedrande att se Michael Myers bli nerslagen av Busta Rhymes...   Ressurection är inte värre än de 3 sista Hellraiser, Jason X, Freddy's Dead men den är endå piss, den ville vara hipp och modern men hipp och modern då är uråldrig nu. Halloween serien har hitils, förutom 5an, varit en trevlig upplevelse, lågpunkter och höjdpunkter men aldrig riktigt dålig...förutom 5an men detta är ännu ett stort, ett riktigt stor lågpunkt. Minns ens någon vem Busta Rhymes och Tyra Banks är nu för tiden? Banks dör offscreen föressten, bortslösade pengar, och värst i hela filmen.......en av de 2 värsta sakerna i filmen är att Busta Rhymes inte dör utan är den som besegrar Myers och det är hitils hans sista besegring, det andra är sättet de slösar bort Laurie Strode, då Jamie Lee Curtis inte ville göra flera filmer så begärde hon att dödas snabbt.... och ännu en dålig sak, sättet de förklarar hur Myers smet undan en halshuggning i förra filmen, så jävla piss. Detta var inte bara Curtis sista Halloween film utan även Mustapha Akkads sista halloween, producenten som vart med enda från början och är den enda som varit med i skapandet bakom varenda en av dessa Halloween filmer, en tradition som Rob Zombies Halloween remake serie följer då Mustapha Akkads son, Akkad Jr. eller nått nu agerar producent åt de 2.Halloween 8 är mer Scream eller I know what you did last summer, det är en pissig punkt att lämna serien på, karaktärerna är tråkiga men inte lika illa som i Rob Zombies Halloween 2, där har vi kanske den Halloween filmen som är minst sebar. Halloween Ressurection är så kliché och fantasilös att tilloch med titeln är överanvänd, det är ett under att filmen ens gick med vinst. Men Carpenter är nu bakom kameran på en ny Halloween film och tacka vilken jävla gud du nu tror på för det för Halloween 8 är en riktig skitdålig punkt att säga hej då till the original Boogeyman. Halloween Ressurection får 1/5 Guldkameror, inte sämst i serien men absolut inte sevärd.
 
Markus