0

Chopping Mall

En 80-tals rysare/scifi som leker med hur puckad den är? Sign me up, Batboy!....Va?
 
 
Köpcenter! Stället där toppless brudar, synthmusik, mördar-robotar och modeller ler mot kameran. Ja....detta är en sån typ av film! Ett gäng väldigt unga, och väldigt vita, tjejer och killar jobbar på ett köpcenter. Ungdomarna hoppas på lite "rajtan-tajtan" ("DOM SKA PÖKA!" - Markus). Så därför ska dom festa till det när köpcentret stängt. Ganska dumt då det finns robotar som är de nya vakterna som håller allt under ordning och reda när centret stängts. Och av någon anledning kan dom skjuta lasrar!
 
 
Filmen är bara lite över en timme, vilket är jävligt skönt! Allt jag ville se vad sköna kills. Det får jag tyvärr inte då allt är ganska standard, förutom ett huvud som blir köttfärs av en laserstråle. Och våra fiender då? Jo, robotarna ser ut som något en 50-tals film borrat ihop med stora huvudet och larvfötter. Det är så fult att det blir kul! 
 
 
Som sagt var så är detta en oväntat självmedveten komedi. Karaktärerna är medvetet skittråkiga och hela storyn är ju värdelöst tunn! Men jag har en sjukt rolig stund under filmen. 3 av 5 guldkameror.
 
Robin