0

Penetrator

Så Filmfett har i sina dagar snackat om mycket olika Terminator filmer, VHS-remaken, italienska Terminator 2 som härmar Aliens å nu den mest kända porrfilmsversionen av Terminator, i samma anda som Edward Penishands. Så Precis som i Terminator har ett krig mellan maskin och människa utplånat världen, bara det att i denna är efterlevnaden mycket mer sexig och naken. En naken man skickas tillbaka till våran tid..,,, eller ja 90-talet och snor en mans kläder, detta är The Penetrator, fick vi se nån teleport effekt? Nope. Härnäst dyker en mycket kortare och tjockare man upp, detta är Kyle Reese spelad av Ron Jeremy. Det är nämligen så att vi redan vet att Ferrah Gonner (skjut mig) kommer bli på smällen av Reese och föda framtidens räddare men Penetrator vill hinna före och göra henne på smällen så maskinerna vinner och ....John Gonner? aldrig föds.Tyvärr så hittar inte Penetrator den rätta Ferrah Gonner utan ett par andra Ferrah Gonners, äh lika bra att sätta på dem med.
Okay så i USA är det thanksgiving, så här har vi en film med mycket STUFFING, samt att porrskådisen som spelar Terminator dog av Stroke.... ironiskt nog så gör han många strokes i den här filmen, and Im going to hell, HAPPY THANKSGIVING Y'ALL

Yepp, vi har en sån där dag då jag jobbat å orkar fan inte sitta igenom en helt vanlig film så va fan, tar man bort allt snösk så blir dessa filmer mer eller mindre kortfilmer Filmfett är. Så umm.... Penetrator...är en film... nått att ha? njah, den försöker vara rolig...det lyckas den inte med, den är billigare än strumpor på loppis och Arnold kopian försöker sitt bästa att låta som Arnold men lyckas absolut inte med accenten. Ron Jeremy är den enda som verkligen försöker, det är han oftast och det ska tydligen vara roligt att han cyklar runt på en ful elcykl med bondmusik i bakgrunden vilket vi får se allt för oftast. Woody Long som spelar Penetrator dog i stroke 47 års ålder å Ron Jeremy lever  och är fortfarande aktiv Handlingne följer Terminator rätt bra, det är uppenbat vad de paroderar ijämnförelse med who reemed Rosie Rabbit t.ex  och de försöker ha musik lite synthwaveaktig musik men honey, this ain't no "burning in the 3rd degree"  utan bara....skräp..Detta är en skitdålig review...det finns inget att säga om filmen...den existerar och någons kink måste det ju vara då den oftast hamnar på listan över roliga sex parodier men den är mindre fantasifull än Edward Penishands å se den seriöst kan man inte göra för en av filmens största stjärnor är död och det tar bort lite av erotiken tycker jag.. hur som helst, Penetrator får 1/5 Guldkameror, de lyckas ju klämma in mycket av Terminators handling....helt ärligt var detta endast dagens film så jag kan säga åt Robin att ta å sitta igenom alla officiella Terminator rullar då jag suttit igenom nästan alla inofficiella, det är väl ett värdigt byte Robin?
 
Markus