0

Death Trance

När man hittar ett filmomslag med slående coolt omslag...och som står på typ koreanska på baksidan så köper man filmen, eller hur?!
 
Tjopp! Och välkommna till Hajk! Idag ska jag lära er att slåss.
 
Filmen börjar med ett gäng som bor i en grotta i skogen (som alla gäng gör) och pratar om en legend. Tydligen har en kista blivit stulen i ett tempel av en man som mycket väl kan vara ett monster. Snubben som förklarar legenden borde kolla upp sina källor lite mer. Men skitsamma! En främling med en kista och en random flicka med stor aptit börjar slå ihjäl folk i grottan.
 
 
En munk från klostret hittar sin mästare nerknockad. Mästaren säger att kistan är stulen! Munken får ett svärd som kan stoppa monster/mannen som stal kistan....återigen, varför tror alla att mannen är ett monster? Munken beger sig ut på ett äventyr genom en hajk i skogen i hopp om att hitta kistan. Och börjar sitt äventyr!
 
 
Vad fan ska man säga? Tänk er Mad Max fast i en skog. Utan bilar och med ninja sparkar istället. Typ inte alls lik Mad Max, men ändå! Filmen är väldigt uppreppande. Munken och tjuven vandrar på olika faror, slåss lite och fortsätter deras respektives resa. Alla karaktärer ser coola ut...men det känns mest som en bra cosplay och jag väntar bara på att några turister ska komma och ta kort och peka på dom som det vore ett Drakar och Demoner Lajv.
 
Fighterna är coola men det är ingen film jag tycker är så bra.
 
2 av 5 guldkameror
 
Robin