0

Cheap

 Vi möter Natalie, en porrstjärna som är desperat nog för jobb att sätta på getter eller hundar för lite snabba cash (okay hon vill ha kakain) men hennes pimp...halick....agent... Max  men Max vill inte ha någon nerknarkat luder i sina filmer men han tar henne gärna i röven medans Natalie snackar om allt hon skulle göra för honom...som att runka av en häst på film (imorrn blire barnfilms review föressten). Under filmens gång så ger Max flera intervjuer och när han inte gör det muckar han med sin gravida flickvän Tracey. På annat håll möter Jack, Gina, Jack är en ung filmmakare som önskar att göra en film som skapar känslor, kontroversiella känslor och Gina stöttar honom, deras romans säger blommar bättre än artifiktiella växthormoner. Jack är sugen på att filma Gina i en scen som invovlerar sex och blod.Vad har Jack med Max story att göra? Vi kommer dit, då Jacks räddning kommer i form av 2 ungdomsflyktingar som rymmer hemifrån och är desperata efter cash och går med på det i hopp om berömmelse.
"I'll tell you what isn't clichéd for lesbian porn. A man."
Jack anställer en kinky kameraman som spelar in när han får handtrallor mm. av små pojkar, men Jacks film rör han inte då de 2 har ett suddigt förflutet. Jack fixar fram några blackface masker som är bland de läbbigaste jävla masker jag sett. De anställer en uteliggare att va med i filmen och han tror att ska få pengar för ett enkelt jobb men det slutar endast med att uteliggaren blir nerslagen av Jacks 2 skådisar och sedan mördas på film. Jack skickar videon till Max som älskar videon och begär fler videos och alla på Max lustiga hemsida älskar videoserna och pengarna forsar in. Allt är bra och så men Max lever i ovisshet om att det han lanserar är riktiga snuff filmer. Kommer Max få reda på det? Kommer Jack tillåta att Max bangar ur isåfall? Kommer historien få ett lyckligt slut?
"You fucking bitch."
 
Oh Shit det var ett tag sedan vi tog oss en titt på en av Cinema Snobs filmer, idag blir det en av hans allra första Cheap som jag såg en gångi Tjeckien 2012...detta blir min andra gång jag ser filmen...påminnelse till mig själv att jag ska beställa Jesus, Bro!, deras parodi film på kristna produktioner. Cheap..Cheap...är just vad den heter, Cheap med typ 0 budget och inga lampor så mycket av filmen är dåligt belyst och svår att se samt så märks det verkligen att många av filmens karaktärer inte spelas av skådisar utan bara Jones vänner. Men vad filmen saknar i prodktionskvalité upprättas i manus då filmen är en tidig föregångare till Jones lite bättre Cinema Snob filmen som har samma skådespelar "talanger" men är lika utförd i manus delen och har bättre produktionsvärde med en kamera som inte är helt värdelöst i mörker. Den dåliga kameran och ljuder stöder dock dödsscenerna som är rätt creepy med hemmagjorda blackface masker och ingen musik som ser ut som något man hittar på en liten mörkare del av internet.... dessa scener är rätt creepy..ett tag sedan pågår de lite för länge och är uppenbart fejk. David Gobble som spelar Max är jäkligt bra som en antagonist som blir hjälte, jag gillar sånna filmer där borden flyttas omkring och vänner blir fiender och tvärtom. Cheap är en rätt kuslig thriller med många tysta scener, läbbiga masker och välskrivna karaktärer utan moral. Filmen finns att se gratis på cinema Snobs hemsida så vill du stödja en indiependent filmskapare så spana in HÄR är inte Jones bästa film dock men endå sevärd och landar på typ....svag 3/5 Guldkameror, han har gjort bättre och filmen kan bli rätt seg men aldrig tråkig.
 
Markus