0

True Stories

En småstad i Texas. Vår berättare med mysig och konstig stämma vandrar runt och pratar om våra olika karaktärer som vi möter i filmens gång. Fokuset ligger på Louis, som letar efter kärleken, med sitt goda hjärta och skämtsamma humör. Han vill leva ett enkelt liv, men det är aldrig så lätt när de flesta tjejer inte passar honom så bra.
 
 
Filmen skulle kunna vara en pretantiös skitfilm. Men när David Byrne från Talking Heads gjord filmen, samt spelar vår karismatiska berättare så tror jag folk blir lagom intresserade. Och John Goodman är vår huvudroll! Men vänta lite...var inte Goodman med i deras musikvideo Wild Wild Life? Jo...och ni kan ge er FAN på att den videon kommer ifrån filmen! Detta ögonblick är en av de bästa scenerna jag sett i år. 
 
 
Att se hela filmen kryddas med skön musik och grymma uppträdanden gör allt perfekt! En rik familj sjunger och leker med maten, en pastor vrålar om en sjuk konspiration. Filmen blandar detta till en kärleksfull hyllning om varje människa och våra mål att bli unika och hitta vår röst.
 
En väldigt speciell och väldigt vacker film! 
 
4 av 5 guldkameror
 
Robin