0

Karate Kill

Kenji är en man som sparat ihop nog med pengar för att resa till L.A från Japan. Hans syster gör honom orolig då han inte kan hitta henne i den stora staden. Hon har inte hört av sig på länge och han inser att något är fel. Efter en obligatorisk fight på en bar så säger en skallig gubbe att Capital Messiah är skyldiga, då dom kidnappat henne. Gruppen leds av Vandenski, en Charles Manson liknande snubbe. Kenji ger sig av mot honom för att knäcka några skallar!
 
 
Karate Kill blöder av coola vinklar som är sinnessjuka. Eller vad sägs om en scen då kameran "vänder" uppochner i en barfight och när den "landar" på marken så är den fläskiga striden över? Eller en fight i en lastbil som kör på ett flygfält? Eller att Vandenski skär sig i handleden under tortyrporr? Eller att en skallig snubbe har "FUCKMYHAIR" som login-uppgifter på sin dator? 
 
 
Filmen blandar kokt stryk med humor, blod och vackra kontraster. På många sätt är den som en bättre variant av John Wick. Tyvärr är filmen liiite seg ibland, särskilt mot finalen. Men om man bakat ihop en "overkill" the movie så kan jag leva med dessa få problem.
 
4 av 5 guldkameror.
 
Robin
 
Vi fucking älskar Njuta Films!